Швеция е страна с хубави гледки, хубави коли и хубави

...
Швеция е страна с хубави гледки, хубави коли и хубави
Коментари Харесай

Мис Тунинг калява шведската стомана

Швеция е страна с хубави гледки, хубави коли и хубави дами. Виждате ги на фотосите тук, само че на тях не всичко е достоверно. Повечето от колите не са шведски, а госпожицата с оскъдното облекло и татуировките – също.
 Кожа върху кожа – Мис Тунинг се е настанила по „ прашки “ върху седлото на доработен мотоциклет Harley Davidson пред Dodge Charger RT. Кожа върху кожа – Мис Тунинг се е настанила по „ прашки “ върху седлото на доработен мотоциклет Harley Davidson пред Dodge Charger RT.
Наточени американски машини, естествена немска плът и живописни шведски пейзажи радват окото от календара за 2019 година с новата Мис Тунинг. Това колекционерско издание ще бъде отпечатано в доста дребна серия от 1500 екземпляра за ценители.
 Една немска и една италианска хубавица – Мис Тунинг Лаура Фицек театралничи до модифицираната класика De Tomaso Pantera от 1973 година Една немска и една италианска хубавица – Мис Тунинг Лаура Фицек театралничи до модифицираната класика De Tomaso Pantera от 1973 година
Дамата е единственият обект, който участва на всички снимки без изключение. Да бъде звездата на календара е премията за извоювания конкурс на най-големия тунинг фестивал в Европа. Той се провежда всяка пролет на Боденското езеро. Там се събират освен стотици изключителни машини и десетки хиляди почитатели, само че и амбициозни кандидатки за короната на Мис Тунинг.
 Сладки изкушения – Мис Тунинг с отчасти латексово покритие и най-хубавия тунинг автомобил в Европа за 2018 година Dodge Charger RTR с над 1000 к.с. Сладки изкушения – Мис Тунинг с отчасти латексово покритие и най-хубавия тунинг автомобил в Европа за 2018 година Dodge Charger RTR с над 1000 к.с.
Лаура Фицек е името на победителката, която завоюва състезанието през тази година и стана първата дама на тунинг обществото. Нейното ново работно място са чудовищни машини, само че самата тя кара дребна кола, тъй като цени преимуществата й в натоварения градски трафик.
 Обърнете внимание на... джантите на това „ пипнато “ Audi RS4! Алуминиевите колела са на шведската компания Lars K Design. Обърнете внимание на… джантите на това „ пипнато “ Audi RS4! Алуминиевите колела са на шведската компания Lars K Design.
На сцената миската също толкоз ефектна, както модифицираните коли. Но „ доработката “ при нея е в доста по-скромни граници и включва в допълнение външно „ покритие “ (цветни татуировки) и серия екстериорни „ пакети “ (прическа, грим, маникюр, бижута). По „ хардтуера “ не са нанасяни хирургически корекции – всичко си е автентично. Както сама се дефинира тя – нормално момиче от града.
 „ Красавицата и звярът “ измежду дивата шведска природа – в осъществяване на Лаура Фицек и Ford F-250. „ Красавицата и звярът “ измежду дивата шведска природа – в осъществяване на Лаура Фицек и Ford F-250.
За да станат Мис Тунинг, претендентките би трябвало да впечатлят журито освен с визия, само че и със наличие. Участничките в състезанието показват артистични умения, държание пред камера и (най-важното) дават отговор на въпроси на автомобилна тематика. Именно там е силата на победителката Лаура. Тя твърди, че обича колите и се интересува живо новостите в сектора и по-специално в региона на модификацията. Короната на миска й подсигурява гастроли по най-големите събития за модифицирани коли в Европа, както и наличие (със фотосите на календара) в офисите на най-хубавите тунинг ателиета.
 Мис Тунинг обича ретрото, в тази ситуация наточен Ford Mustang 66 GT. Мис Тунинг обича ретрото, в тази ситуация наточен Ford Mustang 66 GT.
Фотосесията за календара за 2019 година неслучайно е направена в Швеция. Снимките са композирани тематично, като показват колите на един най-реномираните експерти по тунинг Йохан Ериксон. Шведският корифей на доработването на коли отключва гаража си и дава за фотосесията в действителност неповторими машини. Сред тях са модели, които са печелили най-престижните награди по тунинг фестивали.
 Фотосесията няма по какъв начин да мине без хотрод като доработения Ford 3 от 30-те години на предишния век. Фотосесията няма по какъв начин да мине без хотрод като доработения Ford 3 от 30-те години на предишния век.
Тунерът Йохан Ериксон, почнал опитите си с Volvo, има уязвимост към американските „ мускулести “ коли и това проличава на фотосите, направени от звездата на фотографите от „ Плейбой “ – Андреас Райтер. Виждаме неповторимо готови екземпляри на Ford Mustang, Ford F-250, Dodge Charger, Dodge Viper, както и мотоциклет Harley-Davidson. Брилянтно лъснатият метал и знойните форми на Мис Тунинг разтопяват погледите на автомобилните познавачи. Сесията е снимана в красивата област Булербю, където е минало детството на писателката Астрид Линдгрен, пресъздала този регион в книгите си „ Емил от Льонеберя “, „ Пипи Дългото чорапче “ и „ Децата от Шумотевица “.
 И още нещо познато и американско - Dodge Charger RT. И още нещо познато и американско – Dodge Charger RT.
Кола за за първо място, единствено 500 евро – за второ

Нова кола получи получи определената за Мис Тунинг германка Лаура Фицек. Наградата е автомобил „ Нисан Микра “, модифициран особено за нея. Останалите на второ и трето място участнички в състезанието бяха възнаградени алегорично – надлежно с по 500 и 250 евро за извършване на покупки. Гарантираните участия в събития дават опция на миската да пробие като фотомодел. В състезанието за Мис Тунинг вземат участие елементарни девойки, без да имат кариери в шоубизнеса.
 Германката Лаура Фицек стана Мис Тунинг напролет. Германката Лаура Фицек стана Мис Тунинг напролет.
Реди цветя и букети
 Лаура Фицек Лаура Фицек
От тийнейджърка Лаура Фицек се занимава с цветя. Тя има документ за флорист аранжор и е работила като такава. Участва и в районни състезания за най-хубава аранжировка на букети, само че най-големият й триумф е второ място. Първа е по хубост на тунинг фестивала, само че в цветарството е втора. В последно време Мис Тунинг си вади хляба с коли като чиновник в индустриалния отдел на автомобилна компания. Тя ще има доста фотосесии и рекламни задължения до избора на идната миска на тунинг сцената.
 mt20181047  mt20181238  mt20181298  mt20181483  00_titel_19  04_april_19  07_juli_19  11_november_19  dsc_0127  dsc_0141  dsc_0154  dsc_0182
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР