Шведският състезателен отбор Cyan Racing, екипът, който преди това работеше

...
Шведският състезателен отбор Cyan Racing, екипът, който преди това работеше
Коментари Харесай

„Див“ рестомод Volvo P1800 на Cyan Racing вече в производство - видео

Шведският спортен тим Cyan Racing, екипът, който преди този момент работеше под името Polestar, до момента в който Volvo го взе, скоро ще стартира да приема поръчки за своя в действителност див рестомод P1800, показан за първи път през 2020 година Колата обаче не е евтина - цените стартират от $700 000 и че Cyan Racing ще стартира да приема поръчки след шоуто на The Quail, A Motorsports Gathering на 9 август.

Цената е висока, само че модификациите са обширни. Започвайки с донора Volvo P1800, след което купето се укрепва благодарение на модерни материали за възстановяване на твърдостта. Тук не приказваме единствено за замяна на панелите, само че и за увеличение на ширината, както и за препозициониране на стъклата.

Промените са разрешили на Cyan Racing да конфигурира в колата съвременна система за окачване, както и 18-инчови джанти, в този случай комплект колела с централно заключване, обути в гуми Pirelli P Zero.



Има и съвременен задвижващ елемент - Cyan Racing заменя истинският, 1,8-литров, редови, четирицилиндров мотор с 2,0-литрова също редова четворка с турбокомпресор. Двигателят е същиятизползван при Volvo S60 Polestar и създава 420 к.с. и 456 Нм въртящ миг. Това може да не наподобява доста, само че рестомодът P1800 тежи по-малко от звук.

Трансмисията е 5-степенна, механична от Holinger, определена да резервира механичното чувство на истинския P1800, само че с опция да се оправи с по-високия въртящ миг на актуалния мотор. И с цел да запазите чувството за шофиране допустимо най-близо до оригинала, няма никакви електронни помощни средства като ABS или надзор на стабилността.

За купувачи с спомагателни пари за напръскване, Cyan Racing възнамерява да предложи дълъг лист от варианти за персонализиране. Всичко от цветовете на интериора до конфигурацията на шасито може да бъде решено съгласно персоналните условия на купувача.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР