Шведският гранд Гьотеборг е все по-близо до връщане на Па

...
Шведският гранд Гьотеборг е все по-близо до връщане на Па
Коментари Харесай

Шведски гранд ще конкурира ЦСКА за звезда на Ботев

Шведският гранд Гьотеборг е все по-близо до връщане на Па Конате в родината му, пишат локалните медии. Носителят на Купата на УЕФА за 1982 и 1987 година желае укрепване в отбрана, само че няма финансовата опция за огромни прехвърляния. Па Конате има контракт с Ботев (Пловдив) до лятото на 2023 година, т.е. през лятото той влиза в последната година на своя договор.

Националът на Гвинея играе доста мощно с екипа на " канарчетата " и към този момент притегли интереса към себе си от страна на ЦСКА, напомня " Мач Телеграф ". На " Армията " търсят незабавно нов ляв бек, откакто Брадли Мазику отхвърли да подпише нов контракт и си потегля след края на сезона.

Гьотеборг приключи предишния сезон на нежеланото 8-о място. В първия кръг на новия шампионат тимът стартира с триумф - 2:1 над Вернамо. Понастоящем треньор на 18-кратния първенец на Швеция е Микаел Стахре.

Па Конате има задоволително съществено име в родината си. Има 4 сезона в Малмьо, в които непроменяемо е ставал първенец, а също така е играл още за Йостерс, Сундсвал и Йонкьопинг. Той даже има 3 мача за националния тим на Швеция, само че по-късно взема решение да пази родината на своите родители Гвинея и даже беше в състава за Купата на Африка.
 Валентич набеляза трима футболисти от елита
Валентич набеляза трима футболисти от елита

Повече подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР