Шведската застрахователна компания Länsförsäkringar стартира инициатива против фалшивите онлайн образи

...
Шведската застрахователна компания Länsförsäkringar стартира инициатива против фалшивите онлайн образи
Коментари Харесай

Шведски застрахователи с кампания против лъжовното съвършенство в социалните мрежи

Шведската застрахователна компания Länsförsäkringar започва самодейност срещу подправените онлайн облици на мнозина измежду така наречен инфлуенсъри в обществените мрежи. Кампанията е ориентирана към младежите. 

Според компанията лъжовно съвършеният външен тип и метод на живот, който се показва пред младежката аудитория в мрежите, намалява персоналната самокритика й и води до тревога. 

Инициативата беше извършена като инфлуенсъри бяха превърнати в " човешки билбордове " с обръщение против техния личен перфекционизъм, показва изданието за маркетинг Creative Criminals. 

От Länsförsäkringar регистрират, че обществените мрежи вредят на психическото здраве на шведските младежи, защото създават непрекъснато предпочитание да се съпоставят и да се стремят към непостижими идеали. 

За задачите на самодейността компанията постави живите билбордове на няколко фешън събития. Участващите младежи носят фланелки с надпис #ImPerfect* или " посредствен ". Използвани са лицата с най-близки връзки с младежите в интернет, с цел да се изтъкне, че минусите, уникалността и характерността са новият блян. 

Länsförsäkringar (insurance company) - #ImPerfect case study from Stendahls on Vimeo.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР