Шведската авиокомпания САС (SAS) обяви, че отменя 504 планирани за

...
Шведската авиокомпания САС (SAS) обяви, че отменя 504 планирани за
Коментари Харесай

Скандинавските авиолинии отменят 504 планирани за утре полета

Шведската самолетна компания САС (SAS) разгласи, че анулира 504 планувани за на следващия ден полета, което ще засегне към 47 000 пасажери, съобщи организация " Ройтерс ".

Флотилията на превозвача остана на летищата през днешния ден за пети следващ ден поради стачка на водачите. " Профсъюзите още не са дали да се разбере дали са подготвени да правят отстъпка от главните си претенции и да се върнат на масата за договаряния, което значи, че оставаме в задънена улица ", съобщи президентът и основен изпълнителен шеф на САС Рикард Густафсон в официално съобщение.

Пилотите от Скандинавските авиолинии започнаха стачка в петък след неуспеха на договарянията за заплатите. Това докара до анулация на към 70 полета и засегна проектите на стотици хиляди пасажери.

От началото на митинга са анулирани 3306 полета, при което са потърпевши над 326 000 пасажери, по данни на самолетната компания, представена от ТАСС. По калкулации на специалисти протестната акция на водачите коства на САС от 50 до 70 милиона крони (5.26 - 7.37 милиона долара) на ден.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР