Шушука се, че Георги Христов ще бъде част от концерта

...
Шушука се, че Георги Христов ще бъде част от концерта
Коментари Харесай

Защо тези български звезди са с абсурден аутфит

Шушука се, че Георги Христов ще бъде част от концерта на Глория „ Музикална приказка “

Снимката на Георги Христов и Глория в обществените мрежи се трансформира в сензация. Не единствено поради смесването на попа с фолка, а и поради неуместния тип на двете звезди. Глория, облечена в стилна зелена рокля с голямо деколте, се снима в прегръдките на легендата Георги Христов. Снимката събра близо 2000 лайка, а почитатели написаха под нея, че чакат дует. „ Страхотни-толкова доста гений в един кадър “-написа различен обожател.

Шушука се, че Георги Христов ще бъде част от концерта на Глория „ Музикална приказка “, който ще се състой идната година на рождения ден на звездата 28 юни.

Най-скъпите пропуски за събитието доближават 100лв, а могат да се намерят за 60, 80, 35лв. Дани Милев бенд също ще излезе с нея на сцената, както и Тони Дачева и Aзис, с които ще изпълнят дуетните си песни. Очаква се и Кеба да е на събитието.

Галина (както е същинското име на звездата) нашумя при започване на 90-те години, когато чалгата се зараждаше и множеството модерни реализатори още не бяха родени. Тя изгря на небосклона с няколко хитови албума, които безусловно я изстреляха на върха. 30 години към този момент съумява да задържи вниманието на публиката върху себе си. Напоследък се приказва, че певицата желае да емигрира, само че това няма да и попречи да продължи да пее на българската сцена.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР