Шушана е на около 1 година. Противно на очакванията не

...
Шушана е на около 1 година. Противно на очакванията не
Коментари Харесай

Шушана търси дом, носи късмет в Годината на жълтото куче

Шушана е на към 1 година. Противно на упованията не е сама, само че пък си търси дом и компания. Тя не просто е кръстена на героинята в паметната ария на Наско Ментата, а и става воин на една забавна история в годината на Жълтото земно куче. Шушана е тъкмо това – Жълто земно куче. Изхвърлена на улицата и прибрана от една пловдивчанка и приятелката й преди няколко дни.

Шуша е доста послушна и добра, споделя краткотрайната й собственичка. Тя стояла напълно спокойно, до момента в който я къпали и изсушили, и се държала напълно обичайно във ветеринарния кабинет. Там открили, че е изцяло здрава. Шушана била приютена при баба и дядо за една нощ, само че защото била към този момент в действителност сама на двора, краткотрайната й господарка си я прибрала, тъй като не желае да е на открито.

Пловдивчанката не може да я задържи, колкото и да й се желае - към този момент има друго куче, 7 мишки и дете на 4 години.

„ Позната е още като Шушана. Най-милата, най-хубавата, с съвършен вкус. Никога не е била на мотив и като и сложа каишка, се дърпа, само че имам вяра че с неизменност това ще се промени! Та, има ли някой, който си търси малко жълто земно куче в Годината на жълтото земно куче? Обещавам да ви донесе доста обич и безрезервност, и то освен тази година!”, споделя пловдивчанката. Нейният пост може да бъде открит в обществените мрежи и искащите да се свържат с нея.
тагове шушана куче дом
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР