Шуробаджанащината в редовното правителство на Кирил Петков достигна нови висоти,

...
Шуробаджанащината в редовното правителство на Кирил Петков достигна нови висоти,
Коментари Харесай

ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА НЯМА КРАЙ! Ново приятелско назначение в правителството на Петков - две семейства и половина взимат властта в държавата

Шуробаджанащината в постоянното държавно управление на Кирил Петков доближи нови висоти, откакто стана ясно, че още един фамилен другар на харвардските аферисти влиза във властта. Съпругата на министъра на нововъведенията Даниел Лорер - Виолета, най-ненадейно оглави кабинета на вицепремиера и финансов министър Асен Василев.

Виолета Лорер е остаряла позната с Василев и два пъти беше негов длъжностен зам.-министър - един път през 2013 година в Министерството на стопанската система и повторно - в Министерството на финансите в кабинета „ Янев “.

Припомняме, че брачната половинка на премиера Петков - Линда Петкова, също е била скандално назначена преди време при Асен Василев. През 2013 година, когато Василев е министър в служебното държавно управление на Росен Плевнелиев, той взима Линда на работа като финансов съветник.
свързани новини11813на 07.01.202267276на 07.01.2022
С назначението на Виолета Лорер на процедура страната ни се ръководи от две семейства и половина - фамилията на Петков, фамилията на Лорер и самичкият Асен Василев овладяваха най-важните постове в изпълнителната власт

Изборът на брачната половинка на министъра по нововъведенията за началник на кабинета на финансовия министър внезапно контрастира и с изявлението на Кирил Петков, че се поставя завършек на политическите назначения. Думите му бяха във връзка отзоваването на консула ни във Валенсия Пламен Георгиев, който е неуместен на сегашната власт поради следствията, които прави против президента Радев за спор на ползи и корист със служебно състояние.

Очевидно обаче Харвардите заменят политическите назначения със фамилни такива.

Да не забравяме, че и Лена Бориславова, говорителката на Кирил Петков, също не попада инцидентно във властта. Нейният другар, с който живее на фамилни начала, Мирослав Иванов, като се изключи че стана народен представител, беше определен и за зам.-председател на Народното събрание.

Така приятелският кръг към Киро и Асен се намести комфортно на всички вероятни равнища в ръководството на страната. А в случай че към момента е останал някой непосредствен на двамата Харварди, който да не е организиран на сладостен пост, няма ужасно - министър председателят има единствено 9 от 17 вероятни съветници. Ще се откри място за всички...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР