Шуробаджанащината е водеща за избор на листите, избират се само

...
Шуробаджанащината е водеща за избор на листите, избират се само
Коментари Харесай

Какво се случва във Възраждане? Ключов кадър напусна партията и обеща скандални разкрития за Костадин Костадинов

Шуробаджанащината е водеща за избор на листите, избират се единствено правилните, а не можещите и липсва всякаква експертиза, счита Иван Герасимов

Трусовете в Политическа партия " Възраждане " не стопират и откакто преди месец 3-ма депутати от парламентарната група и 4-ма общински съветници от СОС бяха изключени от партията, през днешния ден групировката напусна и Иван Герасимов - едно от знаковите лица в столицата. 

С дълъг пост във фейсбук той разгласи, че си потегля омерзен, тъй като Костадин Костадинов и хората към него предали концепцията, обкръжили се със службогонци и посредствени хора без мнение. Иван Герасимов, който е някогашен публицист даде обещание да направи серия от разкрития за партията и се извини на всички, които е подвел, с цел да гласоподават за " Възраждане ".

Ето какво написа той преди минути във фейсбук:

ИЗПОЛЗВАМ СЛУЧАЯ ДА съдебна експертиза ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО СЪМ ПОДВЕЛ И СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗАРАДИ МЕН

Вече мина повече от месец откогато от Възраждане оповестиха за предатели 4-мата общински съветници в София и 3-мата депутати от парламентарната група!

Общинските съветници бяха упрекнати, че са подкрепили ПП-ДБ при гласуването за ръководител на столичния общински съвет, а депутатите понасят политическата отговорност за това, че са подсигурили за въпросните 4 претенденти за общински съветници!

Заради това гласоподаване се нададе подобен гневен писък против седемте изключени, че като че ли беше починал някой!

Познавайки чудесно Николай Дренчев и Александър Арангелов - знаех, че може да са всевъзможни, само че не и предатели!

След като видях реакцията на управлението на партията и безапелационното им обвинение в предателстово освен на тях двамата, а и на другите 5-ма набедени, имах две благоприятни условия:

- ДА ПРИЕМА ПОЗИЦИЯТА НА ПАРТИЯТА

- ДА НАПУСНА ПАРТИЯТА, РАЗГРАНИЧАВАЙКИ съдебна експертиза ОТ ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ

Избрах второто и не тъй като някой ми е платил, а тъй като познавам чудесно и Николай Дренчев, и Александър Арангелов като за 6 години не са ме излъгали и с една запетайка, до момента в който същото нещо не може да се каже за Костадин, който съм хващал неведнъж в дребни и не чак толкоз дребни неистини, неразбирайки за какво лъже своите хора!

Трябваше да избера дали да набедя хора, които даже не бяха изслушани, с цел да запазя позициите си в партията, или да застана зад хора, които не ме бяха излъгали в никакъв случай и в нищо за 6 години!

Избрах второто, тъй като се управлявам от правилото, че съвестта на човек би трябвало да е водеща и, че човек би трябвало да е подготвен даже да почине за истината, само че запазвайки човещината в себе!

И да, знаех, че ще платя голяма цена за избора си, само че да се погледна вечер в огледалото в очите, знаейки, че съм приел хората, които познавам чудесно и мога да нарека другари, да ги обвинят по толкоз противен метод в изменничество, единствено с цел да остана в редиците на партията е нещо, което в никакъв случай не бих направил!

След като изгледах всички участия на Костадин, Деян Николов и Цончо Ганев разбрах позицията на партията, само че с цел да съм изцяло уверен в решението си се обадих на Костадин вечерта на 10 февруари! След нескончаем диалог затвърдих позицията си и му оповестих, че не съм склонен с решението на партията и тъй като постоянно се управлявам от правилото МОЯТА ЛИЧНА СЪВЕСТ ДА Е МАКСИМАЛНО ЧИСТА, НЕЗАВИСИМО КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМ В ОЧИТЕ НА ДРУГИТЕ, заявих, че желая да напусна партията!

Месец по-рано, през януари, Костадин ми предложи да бъда в листата за евроизборите (общо 17 индивида за цялата страна) на последно място от знак на почитание към мен и аз одобрих с думите:

- Дошъл съм да оказвам помощ, не ме интересуват нито постове, нито власт - имам работа и прехранвам се, щом има потребност - постави ме в листата!

Костадин чудесно знае какъв човек съм и, че с постове, власт и пари не мога да бъда изкушен!

В същия този диалог ми беше казано да не споделям обществено, че напущам партията, тъй като съм щял да навредя на Възраждане, само че нападките по мой адрес от инструктираните и държанието на партията като цяло ме отвращаваше с всеки минал ден от ден на ден и повече и го върша след повече от месец, тъй като излъгалите се хора като мен са доста!

Беше ми подсказано, че, в случай че напусна, няма да бъда в листите за евродепутати, само че те чудесно знаят, че не могат да ме изкушат с постове, тъй като има една дума, наречена ЧЕСТ, която държи гръбнакът изправен, и считам, че такава би трябвало да е позицията на всеки човек - С ИЗПРАВЕН ГРЪБНАК!

След няколко дни, откакто мина прескоференцията на упрекнатите в изменничество, организирахме различен диалог с Костадин, в който му заявих твърдо решението си за овакантяване, само че не разбирах за какво към момента полагаше старания да ме убеди да остана!

Казах му, че желая да чуя другата позиция, тъй като по медиите имаше единствено една - тази на Възраждане - друга беше заглушена с думите - ТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ!

Те нямаха право да кажат своята позиция, нямаха право да се защитят след нападките, нямаха право да гъкнат - те трябваше да бъдат етикирани с думата " ПРЕДАТЕЛИ " и нищо друго нямаше значение!

Виждайки държанието на управлението, за мен беше доста значимо да схвана истината, просто тъй като ми миришеше на противен сюжет и избавяне от няколко индивида, които са неуместни, тъй като знаят прекалено много от това, което не би трябвало или тъй като имаха лично мнение - нещо, което Костадин не понасяше.

Затова се обадих на изгонените депутати и общински съветници и им споделих, че желая да направя предаване и със 7-те, с цел да се чуе другата позиция!

След като Костадин ми сподели да не споделям обществено, че напущам Възраждане, ми сподели да не обявявам и видеото с упрекнатите, тъй като съм щял да навредя на Възраждане!

Защо да не споделям обществено мнението си?

С какво ще навредя?

По какъв метод?

Има ли нещо, което хората не би трябвало да знаят и биха разбрали от предаването?

Защо е цялата тази ненавист против тях?

Има ли нещо, което знаят и, в случай че кажат, ще се загуби доверието във Възраждане?

Оставям ви да прецените сами, само че ще ви кажа какви са моите съображения, тъй като считам, че е редно и,ако ви настояват, че моето мнение би навредяло, не смятате ли, че има в действителност нещо неправилно откакто мнението на един елементарен някогашен редови член може да разклати устоите на партията?

Изпокарал съм се с десетки хора поради Костадин и Възраждане, с цел да вардя името им, е, излъгал съм се и си признавам грешката!

Съмненията ми във Възраждане започнаха, когато оповестиха публично, че няма да има гражданска квота още през 2022 година - нещо, което знаех, че е откровена неистина и се оказах прав!

Две години по-късно доверието ми в партията не е разтърсено, а тотално изчерпано и в този момент ще се обоснова!

Премахването на гражданскта квота в действителност беше решено, тъй като госпожа Елена Гунчева се била продала, макар че и това е долна неистина, само че по тази причина различен път ще опиша! Елена Гунчева беше разкарана, тъй като не си мълчеше и виждаше мизериите от вътрешната страна, а и имаше топките да приказва, по тази причина и беше застрашена дружно със фамилията си!

Та, в случай че нещо ми се случи - не играя хазарт, не дължа пари на хора, не залагам, не треса, не пуша трева и не върша далавери - да знаете, в случай че разберете, че нещо ми се е случило - знаете в кого да се съмнявате!

Истинската причина за премахването на гражданската квота е, че трябваше да бъдат разкарани Пламен Пасков, Цвета Галунова и Елена Гунчева, която след това стана член, факт, който ловко се прикри, само че има доказателства за това!

Тогава ми светла алената лампа, само че взех решение да им дам финален късмет, тъй като на хоризонта не се виждаха други субекти, които могат да се назоват в действителност съпротива, само че се оказа и, че Възраждане в никакъв случай не са били съпротива!

Инструкциите да ми бъде предадено от депутати и общински съветници, че не съм бил осведомен в елементи със случая в общинския съвет, макар че имам повече информация, в сравнение с ми e нужна дори

ПРИЧИНИТЕ ЗА НАПУСКАНЕТО МИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ СА:

1. Шуробаджанащината е водеща за избор на листите (казвам го като човек, който няма никакви искания за никакви места и точно това ми разрешава да виждам безпрострасно отстрани)

2. Избираха се единствено правилните, а не в действителност можещите, факт, който в цялостна мощ продължава и до през днешния ден

3. Усмиваха се грозно всички, които мислеха друго и имаха куража да кажат мнението си на всеослушание

4. Тоталното отказване на химическите следи - тематика, за която има обстоятелства още от 19- век

5. Наричането на изтъквам " СЗО е едно безобидно Неправителствени организации " и тоталното непознаване на тази унищожителна за света организация

6. Грозното потребление на специалистите, до момента в който имат политически дял - по-късно биват захвърлени

7. Яхването на всички въРвежни тематики като в@ксини, маски, референдум за еврото, Украйна, само че не успяването да бъде доведено до дъно нищо друго, с изключение на влизането в Народното събрание

8. Неспазването на поетия ангажимент да бъде заплатен 1 тир със зидарски разтвор за потърпевшите села в Карловско - сума към 2000-2500 лв.

9. Отказът от обществен апел за помощ на потърпевшите села, както бе направено за българите в Бесарабия

10. Подиграването с подписката за излизане на България от СЗО с нас 32 000 души, които са се подписали

11. Лъжата, че структурата във Англия се разширявала, в случай, че познавам съвсем всички персонално от възобновяване учебното заведение на Теодосий предходната година! Напуснаха към 20 индивида, а останаха не повече от 7-8 действителни индивида!

12. Грозната неистина, че нямало гражданска квота, с мен се свързаха двама души, което са били гражданска квота на локалните избори през 2023 година и на последните 2 парламентарни избори

13. Подкрепата (гласувания в общински съвет) на ПП-ДБ във Варна, София и в още над 30 общини в страната, само че укоримо единствено в София

14. Кметската акция в София, която беше построена главно в оплюване на Ваня Григорова, а не толкоз в създаване на явно несъответствуващия избор за кмет на София в лицето на Деян Николов. По този метод като че ли се проправи път на Васил Терзиев!

15. Фалшивото социологическо изследване от варненска компания, която даде 20,1% на Деян Николов, който не можа да завоюва и половината от предстоящото

16. Напълно безотговорното осъществяване на локалните избори, където се сложиха тотално некомпетентни, неможещи, незнаещи и несъответствуващи хора за кметове и общински съветници, единствено с цел да има претенденти

17. Тоталната липса на фрагменти и тоталната липса на концепция по какъв начин ще се основат такива - няма никакви образования, проекти, тактики

18. Липсата на всякаква експертиза - няма никакви доценти, професори, учени, доктори, дипломати, готови хора за шефове, бизнесмени и осведомени с държавното ръководство хора

19. Липсата на съответна идеология и проект какво тъкмо ще се направи! Думите - обединена, самостоятелна, свободна и благоденстваща са просто положителни пожелания, само че това не е идеология! Попитайте редовите членове какво ще направи Възраждане първо, когато вземе властта и ще видите, че никой няма да може да ви каже

20. Лъжата, че някои се били продали за постове, макар че в 48-то национално заседание ще видите безусловно същото, само че с по-голяма тежест - детайлности скоро

21. Заплашването на децата на непослупшните хора, които мислят сериозно, имат лично мнение и не са гъзолизачи

22. ЛИПСАТА НА УСПЕЛИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, МОЖЕЩИ, СПОСОБНИ, НАПРАВИЛИ НЕЩО СМИСЛЕНО ХОРА В СТУКТУРИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ, А ПОЯВЯТ ЛИ съдебна експертиза ТАКИВА НАПУСКАТ СЛЕД КРАТКО ВРЕМЕ! ЗАЩО ЛИ...

23. Липсата на всякаква подготвеност, дипломация и умения за ръководство на страна - по какъв начин е допустимо човек да реализира нещо в Народното събрание, когато е самичък против всички

24. Гласуванията с ГЕРБ и ПП-ДБ, показани обществено или не

25. Липсата на образован ПИАР, който да показва партията по съответен метод във всяка обстановка

26. Неправилното консумиране на средствата от дотацията и членския импорт

27. Оставянето без никакви финанси за плакати, листовки и консумативи в дребните обитаеми места

28. НЕГРАМОТНОСТТА НА ДЕПУТАТИТЕ ДОРИ ПРИ НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНОТО - ДА ПИШАТ ПРАВИЛНО

29. НАЙ-ВАЖНОТО - ТОТАЛНАТА ЛИПСА НА ДИАЛОГ ЗАЩО БЕШЕ ПОДКРЕПЕН КАНДИДАТЪТ В СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ПП-ДБ - СЯКАШ С ТОВА ГЛАСУВАНЕ БЕШЕ РАЗВАЛЕНА НЯКАКВА СХЕМА МЕЖДУ ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП-ДБ

30. При избора на листите нямаше никакво значение кой какъв брой се е трудил за партията, а кой ще бъде определен от управлението като предан, без значение от компетенциите му

31. Крайно неприемлив е фактът да пращаш хора да бият човек за наставление, тъй като не извършва категорично думите ти

32. Депутатите от парламентарната група се избират по това какъв брой са послушни, а не какъв брой са способени

33. ЕДИН ДЕПУТАТ, КОЙТО НЕ СИ МРЪДНА И ПРЪСТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УЧИЛИЩЕТО НА ТЕОДОСИЙ, ИСКАШЕ ДА ЯХНЕ ЦЯЛАТА ИНИЦИАТИВА И ДА ИЗКАРА МАКСИМАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТ - ДОЛНО, МРЪСНО И ОТВРАТИТЕЛНО

34. Липсата на доклад при харченето на безотчетните пари

35. Обещанието, че ще има 6-7 балотажа в регионалните градове и Възраждане ще ги завоюва! Имаше единствено един - в Габрово - и той беше изгубен

Списъкът е дълъг и да не преставам няма смисъл!

Споделям персоналното ми мнение, тъй като знам, че това е и мнението на доста мислещи хора в България и света! Достатъчно бях оплюван, че поддържам Възраждане през годините, а в този момент ще бъда и задоволително оплюван от последователите, членовете и гласоподавателите на Възраждане!

Ще бъда изкаран заплатен, платен, глупак, изменник, простак, злощастник, канибал и още куп работи и това е натурален развой - когато нямаш причини против даден човек, едиственото, което ти остава, е да го оплюеш!

НО... ВСЕКИ ПОКАЗВА ТОВА, КОЕТО НОСИ У СЕБЕ СИ...

ИСТИНАТА Е ИСТИНА, ДОРИ НИКОЙ ДА НЕ ВЯРВА В НЕЯ...

ЛЪЖАТА Е ЛЪЖА, ДОРИ ВСИКИ ДА ВЯРВАТ В НЕЯ...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР