Шумна ромска сватба втрещи централната улица Витошка в столицата посред

...
Шумна ромска сватба втрещи централната улица Витошка в столицата посред
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Циганска сватба подлуди Витошка

Шумна ромска женитба втрещи централната улица " Витошка " в столицата измежду бял ден, видя Lupa.bg. Ориенталската панорама на десетки танцуващи представители на смуглия етнос и разкъсващите тъпанчетата децибели възмутиха софиянци, още повече че всичко се случва в интервала сред 2 и 4 следобяд, когато общинските наредби строго не разрешават мощния тон.



Медията ни разбра, че на телефон 112 са получени десетки сигнали за изсипалите се в центъра стотина танцуващи мургавелковци с духов оркестър, само че до този миг полиция няма. За сметка на това в близка пицария на 30 метра от сватбата трима униформени се любуваха на обедната си отмора и се правеха на глухи, въпреки че шумът от тържеството ехтеше из целия център.

Групи чужденстранни туристи с изненада и приятност снимаха картинката като от улиците в гетата на някой индийски мегаполис. Няколко хлапета пък непринудено се включиха в купона и започнаха да се въртят под звуците на циганския оркестър.

Мъжагите с бели тениски и духови принадлежности от джипси бенда отхвърлиха да споделят кой ги е наел да купонясват с центъра късно. Медията ни разбра, че наоколо до обилната женитба е офисът на видния ромски паралия Любомир Илиев - Любо Къдравия.

Очевидци допуснаха, че мургавата тайфа има нещо общо с него, само че никой от шумните купонджии не удостовери тази информация.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР