Шуменската компания Алкомет“ АД получи за пета поредна година награда

...
Шуменската компания Алкомет“ АД получи за пета поредна година награда
Коментари Харесай

„Алкомет“ с пети приз в класациятa на True leaders

Шуменската компания „ Алкомет “ АД получи за пета поредна година премия в самодейността TRUE LEADERS, като водач в производството на алуминиеви произведения.

Официалната гала по награждаването се състоя на 4 декември в зала Rainbow Plaza в София в наличието на повече от 250 представители на висшия мениджмънт на водещи български и интернационалните компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, водачи в секторите, в които оперират, отговарящи по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии (според публично оповестени данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от обществено изследване.
 a-1  a-2  a-3
За да бъдат отличени, другите компании трябваше да дават отговор на следните критерии:

Да са измежду 300-те най–печеливши компании по EBITDA за 2017 година, което значи облагата, преди облагане с налози, такси и амортизации. За „ Алкомет “ тя е 32 млн. лева
Да са нараснали броя на своя личен състав (2017-та по отношение на 2016-та година). За „ Алкомет “ те са 978 души.
Да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 – A1), като за шуменската компания тя е А2.
Да са водач в своя бранш.

От името на „ Алкомет “ премията получи Нели Тончева, член на Управителния съвет и шеф на отдел „ Продажби “ в шуменската компания. Призът й бе връчен от Стамен Янев, изпълнителен шеф на Българската организация за вложения. „ Алкомет е във фаза на огромна капиталова стратегия, след завършването на която чакаме компанията да разшири, както продуктовото си портфолио, по този начин и пазарните си позиии “, сподели Нели Тончева при приемане на нагадата.

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group е най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа.
На церемонията бяха отличени 70 български компании, водачи в другите браншове на стопанската система. Призове в своите категории получиха още две компании от Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР