Шуменка отмъкнала над 112 000 лв. от съпруга си, жената

...
Шуменка отмъкнала над 112 000 лв. от съпруга си, жената
Коментари Харесай

Шуменка открадна от мъжа си 112 бона

Шуменка отмъкнала над 112 000 лева от брачна половинка си, дамата взела участие в онлайн залози и била разкрита от полицията, написа Труд.

Сагата почнала през октомври м.г., когато в полицейското ръководство в Шумен е признат сигнал от 33-годишен мъж за кражба на 90 000 лв. от частен дом на ул. “Седма “ в града. Не били открити данни за принудително навлизане в парцела.

Иззети са дактилоскопни следи, само че те водели към хората, жители на жилището. Проведени са голям брой разпити, сред които и на лица, посочени от пострадалия. На 27 януари в районното ръководство в града е получено известие за нова кражба от същото жилище, този път на 22 300 лв. от железна каса.

Пред проверяващите 33-годишният мъж обяснил, че парите събирали от близки и познати за лекуване на дете. Работата траяла по няколко версии за кражбите.

За разплитане на случая помогнала открита регистрация в уебсайт за онлайн
залагания на брачната половинка на мъжа. Криминалисти насочили вниманието си към дамата на 33 година Изискани са документи от разнообразни банкови институции, от които станало ясно, че тя е залагала огромни парични суми.

Установено било, че за една година е направила
залози в размер на 140 065 лв.. При последвали разпити, в това число и пред арбитър признала, че направила кражбата на двете парични суми, оповестяват от полицията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР