Шумен. В предстоящите на 26 май избори трябва да покажем

...
Шумен. В предстоящите на 26 май избори трябва да покажем
Коментари Харесай

Зам-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов: В предстоящите на 26 май избори трябва да покажем европейското лице на ПП ГЕРБ

Шумен. В идните на 26 май избори би трябвало да покажем европейското лице на Политическа партия ГЕРБ, съобщи заместник-председателят на партията Цветан Цветанов пред публицисти във Велики Преслав, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Шумен . „ С актуалната осведомителна акция би трябвало да покажем на българските жители, че Европа се нуждае от мощни евродепутати, които пазят националните ползи на България, само че пазят и целостта и силата на Европейски Съюз “, съобщи Цветанов. По думите му България би трябвало да направи всичко допустимо и да реализира висока изборна интензивност, тъй като това ще даде действителната представителност в Европарламента на всички политически обединения, които вземат участие в конкуренцията.
„ Убеден съм, че европейският спор би трябвало да бъде главният, осведомителната акция би трябвало да покаже какво ни дава Европейски Съюз след влизането ни в съюза. Това, което поставяме като старания, и това, което вършат нашите евродепутати до актуалният миг, е да отстояват по-високи бюджети за страната ни в програмния интервал 2021-2027 година. За България, най-малко по отчетите, които има до сегашния миг от Европарламента, приказваме за 18 милиарда лв. – с над 4 милиарда лв. повече пари. и това е най-високият бюджет, който е получавала страната ни през това време “, разяснява Цветанов, който е във Велики Преслав за среща с членове на локалната конструкция на Политическа партия ГЕРБ.
Ивелина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР