Шумен. Оставяме добро наследство във финансово отношение, имаме и подготвени

...
Шумен. Оставяме добро наследство във финансово отношение, имаме и подготвени
Коментари Харесай

Любомир Христов, кмет на Шумен: Оставяме добро наследство във финансово отношение, има и проекти, чиято реализация предстои

Шумен. Оставяме положително завещание във финансово отношение, имаме и готови планове, които предстоят да се осъществят в културна инфрастуктура - Младежки дом, Летен спектакъл, стартира създаване на обществени жилища в кв. „ Тракия “, на следващия ден представяме плана за Дома в Лозево. Оставяме положително завещание, единствено на тези, които дойдат след нас да им се работи. Това съобщи кметът на Шумен Любомир Христов, който регистрира пред публицисти 4-годишният си мандат, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Шумен . Той даде добра оценка за работата на своя екип и общинската администрация. „ Мисля, че това е реалистична и точна оценка. Считам, че изпълнихме програмата, за която поехме заричане преди 4 години, а хората ще дадат своята оценка на 27 октомври “, сподели Любомир Христов. Като максимален триумф кметът на Шумен регистрира върнатите 31 млн. лева от наследения от предходния мандат дълг в размер на 35 млн. лева, построената многофункционална спортна зала „ Арена Шумен “, както и привличането на над 21 вложители в Индустриалния парк на Шумен.
„ Това е нещо, което жителите ще го почувстват след години, тъй като там, където има промишленост, където има бизнес, има и живот в този град, има средства за просвета, за спорт, за всевъзможни мероприятия. Това искахме – да възродим бизнеса. Вярвам, че Шумен ще стане промишлен център на Североизточна България “, сподели още Любомир Христов. Той уточни, че не е съумял да накара общинската администрация да работи по този начин, както той би желал и тя към момента е дебитор на жителите. „ Работим в посока да понижим времето за административни услуги и обслужването на жители да стане на едно гише, обновихме етажа, където се обитава общинската данъчна работа и осведомителния център за обслужване на жителите, само че има какво още да се промени в полза на хората “, сподели още Любомир Христов.
Ивелина ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР