Шумен не е турски вилает! Поводът за острата реакция на

...
Шумен не е турски вилает! Поводът за острата реакция на
Коментари Харесай

Деан Станчев, ВМРО: Няма да допуснем турска намеса във вътрешните работи на България!

Шумен не е турски вилает!
Поводът за острата реакция на Деан Станчев във „ Facebook “, който е лидер на листата с претенденти за народни представители на Вътрешна македонска революционна организация за Шумен, е абсурден апел, който се популяризира в града:
„ Хайде, Бурса, да си върнем Шумен!
Лозунгът е съпроводен със известие за безвъзмездни рейсове от Турция за искащите да гласоподават на изборите на 4 април.
Кандидат-депутатът съобщи изрично, че не за пръв път се вижда такава прецизна организация измежду българските изселници в Бурса и пита – дали някой не се пробва да трансформира Шумен в Кърджали. И изрично декларира:
Шумен не е бастион на Движение за права и свободи. От Шумен стартира България!
Ето и цялостния текст на коментара на Деан Станчев във „ Facebook “:
Скандално известие се популяризира в Шумен:
Нека да преведем: „ Хайде, Бурса, да си върнем Шумен! “ За всички гласоподаватели от шуменския район, живеещи в Бурса и искащи да гласоподават, ще има безвъзмездни рейсове. На 02.04. идват и на 04.04. се връщат.
Припомням, че от 30 МИР Шумен се избират единствено 6 народни представители. Ще позволим ли изборният туризъм да дефинира бъдещето ни? Категорично НЕ! Аз и Вътрешна македонска революционна организация постоянно сме правили всичко допустимо да ограничим гласовете от Турция и вмешателството във вътрешните ни работи. Шумен не е турски вилает!
По никакъв метод не би трябвало да ставаме очевидци по какъв начин политически емисари провеждат пътувания, сформират описи с имена на хора, които би трябвало да бъдат качени на рейсовете, с цел да дойдат да гласоподават под строй. Този път даже не приказваме за пропагандни есемеси по телефоните, а безпардонно и безочливо разпространение на организацията на Движение за права и свободи в обществените мрежи, където всички можем да ги забележим, без всевъзможен срам и с проява за безотговорност.
Не за първи път виждаме прецизна организация измежду българските изселници, основана в Бурса. Дали пък някой желае да трансформира град като Шумен във второ Кърджали?
Но Шумен не е бастион на Движение за права и свободи. От Шумен стартира България, българската националност, просвета и книжнина. Тук са първите столици Плиска и Преслав, античната и магична Мадара. В епохата на Възраждането Шумен е един от най-бурно разрастващите се стопански и културни центрове по българските земи. В нашия град се слага началото на българския спектакъл, играе се първата българска опера и е основана първата българска детска библиотека… Но това са все духовни и сакрални за нашата история неща, които за ердогановите прислужници няма стойност!
Погледнете в елементи лицата в листите на партиите и обединенията за тези избори. В голям брой от тях ще откриете имена, свързани директно или индиректно със структурите на Движение за права и свободи. Единствената, освободена от въздействието на тази протурска партия, е Вътрешна македонска революционна организация. Във всички наши листи по места няма да откриете нито една такава персона, тъй като за нашите съратници България е над всичко и в никакъв случай, на никаква цена няма да продадем интереса на Родината си!
Няма да допуснем турска интервенция във вътрешните работи на България!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР