Шумен. Екипът на Централният лъч на ДПС бе в Шуменска

...
Шумен. Екипът на Централният лъч на ДПС бе в Шуменска
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Мустафа Карадийъ, ДПС: Да вземем бъдещето на децата и внуците ни в свои ръце

Шумен. Екипът на Централният лъч на Движение за права и свободи бе в Шуменска област. След извършени срещи с жителите на селата Градище, Черенча, Средня, Новосел, Вехтово и Друмево, екипът на Централния лъч участва на предизборна среща с гласоподаватели в град Шумен. На нея бяха показани претендентите общински съветници отпред с претендента за кмет на община Шумен Четин Казак. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .
Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че Движението има капацитет да завоюва кметските избори в Шумен и да има най-вече общински съветници. Той сподели още, че в града има академична общественост, бизнес, които могат да припознаят концепциите на Движение за права и свободи.
“Изборът на претендент за кмет в лицето на Четин Казак, човек с европейско обучение и европейска просвета, може да осъществя европейско ръководство, което градът заслужава “, сподели на предизборна среща в Шумен Мустафа Карадайъ. Това са били и претекстовете на централното управление да издигне подобен претендент, който да притегли освен партийни гласоподаватели.
Карадайъ се обърна към жителите на Шумен и сподели: „ Молбата ми към вас е, вие, жителите на Шумен, да вземем бъдещето на нашите деца и внуци в свои ръце. Да се отнесем малко по-отговорно и към общината и към обитаемоте места и към средата, в който живеем, можем да го създадем. Шумен епохи наред е бил полюс, център и ние по този начин би трябвало да го създадем, че Шумен епохи напред да бъде полюс, център. “
Ние би трябвало да имаме оня нюх и отговорност, че без значение кои са ни позициите, другите времена изискват разнообразни подходи и разнообразни лица всред нас. Трябва да сме съответни на времето, разгласи водачът на Движение за права и свободи.
На предизборната среща участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.- ръководителят на Народно събрание доктор Нигяр Джафер, евродепутатът и ръководител на Младежко Движение за права и свободи Илхан Кючюк, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, някогашният депутат Христо Бисеров и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Шумен и претендент за кмет на община Нови пазар Айсел Руфат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР