Шумен. Дамите съставляват 50% от членската маса на партийната структура

...
Шумен. Дамите съставляват 50% от членската маса на партийната структура
Коментари Харесай

Ирена Соколова, Жени ГЕРБ: Дамите съставляват 50% от членската маса на партийната структура в област Шумен

Шумен. Дамите съставляват 50% от членската маса на партийната конструкция в област Шумен, заемайки значима и дейна роля в партията и в гражданското общество със своята активност в другите обществени сфери, както и посредством доброволчеството “, съобщи на регионалното отчетно заседание на Жени ГЕРБ в Шумен ръководителят на структурата Ирена Соколова, оповестиха от пресцентъра на партията .
В своето послание към 120-те делегати на регионалното заседание тя сподели още, че съсловните структури на ГЕРБ са основани по модел на тези на ЕНП и са ориентирани към съответната публика, като с течение на времето Жени ГЕРБ, Младежки ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ са основали собствен личен почерк и профил, който да предава по неповторим метод политическата и управническата програмa на ГЕРБ, трансформирайки се в посредник, улесняващ връзката и осъществяващ противоположна връзка сред хората и политиците в партията.
„ Ние работим, с цел да представим потребностите на хората пред нашите водачи. Вече можем да финансираме авансово декларираните належащи потребности на обществото, посредством средствата отделени за предприемачество, обучение, национални и обществени стратегии, като тези за саниране и ранното завръщане на младите майки на пазара на труда, с помощта на сполучливия финансов проект на държавното управление “, сподели Соколова и добави, че в политически аспект постигнатите национални и интернационалните триумфи до в този момент са мотив за горделивост и следващо доказателство, че министър председателят Борисов е безспорният европейски водач на Западните Балкани.
„ Удоволствието да съм тук в действителност е огромно. В Шумен бе извършена първата Академия на ЖГЕРБ, която всички помним и до момента. Продължавайте да развивате този модел на интензивност и угриженост, който виждам. Бъдете такива, каквито сте – по-доброто лице на политиката, ориентирана хуманно към обособения човек “, приключи Ирена Соколова.
Преди старта на събранието присъстващите се срещнаха с психолога Теодора Бояджиева, която им обясни какво в действителност е БЪРНАУТ или прегаряне и по какъв начин да се оправят и предпазят от него.
„ Жените в ГЕРБ сме се потвърдили като сполучливи ръководители, а присъединяване ни в политиката е белег освен за европейския път, по който е тръгнал публичният живот, само че и политическия “, сподели Селиме Кърджалиева – член на НИС на ЖГЕРБ.
Областният клубен ръководител на дамската конструкция Галина Петкова показа работата на ЖГЕРБ на регионално равнище през миналата година и даде думата на общинските клубни председателки, с цел да показват самодейностите и мероприятията, които са се случили по места, показвайки многопластовото многообразие на общинските организации в региона.
Областният координатор на ГЕРБ – Шумен и кмет на община Шумен Любомир Христов благодари на дамите за тяхната отдаденост и за множеството начинания, които са осъществили, засягайки всяка сфера от обществено-политическия живот. „ Вие освен утвърдихте марката Жени ГЕРБ, само че и идеята на партия ГЕРБ “, означи той.
Гости на отчетното заседание бяха регионалният шеф на Шумен проф. Стефан Желев, зам.-областният шеф Ширин Вели и Милена Недева, която е кмет на община Каспичан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР