Шумен. апочнаха летните занимания в центровете на Природен парк Шуменско

...
Шумен. апочнаха летните занимания в центровете на Природен парк Шуменско
Коментари Харесай

Шумен: Започнаха летните занимания в центровете на Природен парк „Шуменско плато“

Шумен. апочнаха летните занимания в центровете на Природен парк „ Шуменско плато “. Това оповестиха от дирекцията на парка . Експерти от дирекцията на парка и от Североизточното държавно дружество организираха урок по горска педагогика с деца от занималня „ Мечтатели “.
На 20 юни ще гостуват възпитаници от великопреславския квартал „ Кирково “. На читалището в квартала дирекцията на парка подари компютърна настройка. През месеците юни, юли и август за малчуганите могат да бъдат проведени визити в обсерваторията, в летния информативен център, пешеходни преходи до забележителности на Шуменското плато, горско учебно заведение, креативен ателиета и прожектиране на просветителни филми.
Заниманията могат да се организират както в летния център, който се намира на Шуменското плато, по този начин и в административната постройка в лесопарк „ Кьошковете “. Децата научават повече за биоразнообразието на естествения парк, по какъв начин би трябвало да се приготвят за разходка в гората, по какъв начин да не позволяват пожари и по какъв начин да реагират в случай че виждат запалване на гората. Заниманията се организират при предварителна поръчка и с проведени групи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР