Шумен 2007 постигна поредна лесна победа с 5:1 над Ботев

...
Шумен 2007 постигна поредна лесна победа с 5:1 над Ботев
Коментари Харесай

Шумен 2007 с категорична победа над Ботев

Шумен 2007 реализира поредна лесна победа с 5:1 над Ботев (Нови пазар) в среща от VII-кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Мача се игра на градския стадион " Панайот Волов " пред към 300 фенове, при облачно, само че хубаво време за края на месец септември време. Шуменци диктуваха играта през целия мач и умерено можеха да вкарат повече попадения във вратата на Добромир Дочков. В 9-ата мин. Румен Николов беше спънат в наказателното поле на гостите – дузпа.

От бялата точка капитанът на шуменци Юлиян Загоров беше прецизен за 1:0. Новопазарци върнаха интригата в мача в 17-ата минута, когато с удар от към 25 метра Христо Александров изненада вратаря на домакините Иван Иванов и изравни – 1:1. Три минути по-късно Шумен 2007 още веднъж поведе в резултата. Кяшиф Фахрединов центрира от ляво в наказателното поле на гостите, топката попадна на главата на Иван Недялков, който бе прецизен за 2:1.

През второто полувреме играчите на Шумен 2007 бяха по-добрите на терена и съумяха да създадат успеха си резултатна. В 56-ата минута след разиграване пред вратата на Ботев (Нови пазар) топката попадна в Кяшиф Фахрединов, който от рамките на наказателното поле бе прецизен за 3:1. В 69-ата след удар с глава Юлиян Загоров повиши на 4:1, а в 81-ата минута още веднъж Юлиян Загоров бе прецизен от дузпа за крайното 5:1. В идващият кръг Шумен 2007 почива, Ботев (Нови пазар) приема вкъщи новака Интер (Добрич)

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР