Щутгарт победи при домакинството си на Бохум с 4:1 в

...
Щутгарт победи при домакинството си на Бохум с 4:1 в
Коментари Харесай

Щутгарт разпиля последния в Бундеслигата

Щутгарт победи при семейството си на Бохум с 4:1 в мач от 10-ия кръг на Бундеслигата. Две попадения за успеха на “швабите ” означи Силас Вамангитука (3’дузпа, 64’), а по един прибавиха Наиру Амада (22’) и Ватару Ендо (71’), а за гостите прецизен бе Зимон Цолер (29’).

Двубоят стартира по отличен метод за домакините, които получиха дузпа още в третата минута за нарушаване на Данило Теодоре Соареш. Вамангитука застана зад топката и откри резултата. В 22-ата минута Наиру Амада бе изведен по съвършен метод самичък против вратаря и промуши топката в долния ляв ъгъл за 2:0. Зимон Цолер понижи изоставането на Бохум в 29-ата минута, когато съумя да се възползва от една неприятно отбита топка и я прати в десния ъгъл за 2:1.

В 64-ата минута Борна Соса подаде добра топка на границата на наказателното поле и там още веднъж Вамангитука с компактен удар се разписа за повторно в срещата за 3:1. Точка на разногласието домакините сложиха седем минути по-късно, когато още веднъж неприятно изчистена от защитата на Бохум топка попадна в краката Ендо и той откри мрежата за 4:1.

С тази победа Щутгарт събра 8 точки и към този момент е на 14-ото място в класирането. Бохум продължава да е на последното място в подреждането с едвам 4 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР