Щутгарт допусна смразяваща загуба с 0:6 при гостуването си на

...
Щутгарт допусна смразяваща загуба с 0:6 при гостуването си на
Коментари Харесай

Унизително 0:6 отряза пътя на Щутгарт към директно оцеляване

Щутгарт позволи смразяваща загуба с 0:6 при гостуването си на Аугсбург в дуел от 30-ия кръг на Бундеслигата и може да се каже, че към този момент няма метод да се размине най-малко с плейоф за оставане в елита. Четири кръга преди края тимът е на 16-о място - на 6 точки от Шалке 04 (с дуел по-малко). Под швабите са единствено непосредствено изпадащите към този момент Нюрнберг и Хановер 96. Ако Щутгарт резервира тази своя позиция, ще би трябвало мине през бараж против третия от Втора Бундеслига. Аугсбург пък към този момент и на доктрина се избави от непосредствено изпадане.

Отборът на Маркус Вайнцийрл някма победа към този момент в шест следващи дуела, а случилото се на стадиона на някогашния му клуб е призрачен сън.

Още преди приключването на първия половин час Аугсбург към този момент водеше с 3:0 след попадения на Рани Кедира (11’), Андре Хаан (18’) и Филип Макс (29’). Нови луди към 15 минути през втората част довършиха гостуващия тим, а головете пристигнаха след удари на Марко Рихтер (53’,68’) и още веднъж на Макс (59’).

Попаденията можеха и да са повече, само че Рон-Роберт Цийлер държеше равнище под рамката на Щутгарт.

До края отборът от “Мерцедес Бенц Арена” го чакат конфликти с Борусия (Мьонхенгладбах), Херта (Берлин), Волфсбург и Шалке 04. Минус за Щутгарт е головата разлика, която е много по-лоша спрямо тези на Шалке и Нюрнберг.

Reservoir Dogs (1992) pic.twitter.com/hBFjxZX8tT
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) April 20, 2019
В Аугсбург към този момент могат да отварят шампанското, тъй като ще са в немския хайлайф и през новата акция. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 30 кръг, събота 20 април  Аугсбург 6:0краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР