Щурмови отряди на руското Министерство на отбраната са превзели три

...
Щурмови отряди на руското Министерство на отбраната са превзели три
Коментари Харесай

Руското МО се похвали с превземането на три квартала в Бахмут

Щурмови отряди на съветското Министерство на защитата са завладяли три квартала в Бахмут в границите на 24 часа . Това заяви пред публицисти в сряда формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков, представен от ТАСС.

Според формалния представител на съветското министерство на защитата елементи на Въздушно-десантните войски (ВДВ) са блокирали града откъм северните и южните околности. " Оперативно-тактическата и армейската авиация, артилерията на Южната група войски подкрепяха дейностите на щурмовите отряди ", акцентира той.

В изискванията на военни дейности тази информация към този момент няма по какъв начин да бъде доказана от самостоятелни източници . Прави усещане, че за разлика от други информации за Бахмут не се оповестява нищо за бойците от частната военна компания (ЧВК) " Вагнер " и за тяхно присъединяване. РИА Новости оповестява, че въпросните три квартала са завладяни от бойците Вагнер "

В последните месеци се приказва доста за. Той постоянно упреква армейските ръководители, че не оказват съответната поддръжка и доставяне с боеприпаси на неговите подразделения.
 Британското разузнаване: Русия пренасочва сили към Бахмут
Британското разузнаване: Русия пренасочва сили към Бахмут

Русия забавя настъплението в други райони

Както УНИАН заяви по-рано, заместник-министърът на защитата на Украйна Анна Маляр сподели, че в избрани региони в Бахмут руските сили имат дребен прогрес , до момента в който " изтрива града от лицето на земята и иползва всички налични запаси ". За да удържи този напън, Украйна би трябвало да насочи доста старания в тази посока.

В утринния отчет на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна се споделя, че съперникът продължава да води настъпателни дейности в Бахмутско направление. Продължават тежките боеве за град Бахмут.

Според Американския институт за проучване на войната (ISW) съветските сили са завладяли три квартала на Бахмут, а боевете не престават в региона на жп гарата в централната част на града.
 Бахмут и Маринка остават в епицентъра на сраженията в Украйна
Бахмут и Маринка остават в епицентъра на сраженията в Украйна

Отблъснати са 60 противников офанзиви, дронове летят отново над Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР