Щурмови части на бригади на морската пехота на Балтийския и

...
Щурмови части на бригади на морската пехота на Балтийския и
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за превземане от морски пехотинци на две крепости на ВСУ край Угледар

Щурмови елементи на бригади на морската пехота на Балтийския и Тихоокеанския флот покрай Въгледар превзеха горски пояс с два опорни пункта на украинските въоръжени сили. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата, украинските бойци са отстъпили без пердах.

„ Щурмови групи от елементи на морска бригада на Балтийския и Тихоокеанския флот унищожават огневи точки и овладяват опорните пунктове на украинските въоръжени сили покрай Угледар в южното Донецко направление на специфична военна интервенция. Един от основните горски пояси с два Крепостите на украинските въоръжени сили бяха завладяни от щурмови групи морски пехотинци съвсем без нито един изстрел. Врагът, не приемайки борбата, отстъпи обратно “, се споделя още в известието.

Военното ведомство отбелязва, че съгласно десантните морски пехотинци в последно време въоръжените сили на Украйна се държат по този метод все по-често.

Също по този начин съветското министерство на защитата съобщи, че украинската войска, губейки надзор над опорни точки, изтегля всички налични запаси в региона на Угледар и не щади своите бойци и снаряди.

„ След като превзеха идната опорна точка на въоръжените сили на Украйна в взаимен мълниеносен удар, морските пехотинци на Тихоокеанския и Балтийския флот не престават да работят дружно - те неотложно предават нови координати на отстъпващия съперник на нашата артилерия. Огън от самоходни артилерийски оръдия и реактивни системи за залпов пукотевица покрива врага за броени минути, без да има време да се закрепи на нови позиции “, акцентира съветското министерство на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР