Щом Трифонов прави "този смел ход" да развали коалицията, той

...
Щом Трифонов прави "този смел ход" да развали коалицията, той
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Никой не следва да подкрепи бюджета в тази му форма

Щом Трифонов прави "този самоуверен ход " да скапе обединението, той е сигурен, че пасивите ще са върху Кирил Петков

"Инфлацията е брутално тежък налог, който удря най-бедните хора. Инфлацията е тежко подценена, флиртуваме с нея. В момента сме в мъглата на инфлацията и не осъзнаваме, че стопанската система по-скоро се е катурнала по нанадолнището - инфлационното и дълговото. Икономическите проблеми ще порастват с оглед и на политическата неустановеност. ", предизвести в изявление за икономистът и финансов и политически анализатор Кузман Илиев.

"Възможно болшинство се е обрисувало още при разискването на нов гуверньор на Българска народна банка. Тогава се е оформила съпротива, която има болшинство ", счита Илиев.

"Логично е да не съумеят да одобряват актуализацията на бюджета с оглед оформилата се съпротива ", посочи той.

"Никой не би следвало да поддържа бюджета в тази му форма, тъй като поддръжката за бюджета е най-голямата политическа поддръжка. "

Запитан по какъв начин неприемане на актуализацията на бюджета би се отразило върху електората на идващия избор, Илиев разяснява:

"Не съм сигурен, че няма да хвърлят виновността на тези, които са прелъстени и изоставени в ръководството. Българският гласоподавател работи прочувствено и чувството, което сега се основава е, че страната се движи като транспортен съд в бурни води без посока. "

Според Кузман Илиев щом Трифонов прави "този самоуверен ход " да скапе обединението, той е сигурен, че пасивите ще са върху Кирил Петков. По думите му "Кирил Петков гони събитията ".

"При ново разпределяне на картите са задава доста по-различен баланс – това, което се оформя като съпротива, само че с друга относителна тежест ", уточни Илиев.

"ГЕРБ и Демократична България ще ръководят дружно ", повтори своя остаряла прогноза анализаторът, като се базира на геополитически процеси, които не зависят от нас и добави:

"Притесняват се Демократична България дали ще влязат, тормозят се Българска социалистическа партия с какъв резултат ще влязат, тъй като са канибализирани от "Възраждане " и от Янев и го знаят. Военно-техническата помощ, която се оказва на Украйна, не е добре призната. Притеснени са и Трифонов и неговият лагер, че може да се окажат оттатък чертата. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР