Щом сте тук, значи носите България в сърцето си. Да

...
Щом сте тук, значи носите България в сърцето си. Да
Коментари Харесай

Гълъб Донев: И днес България има нужда от своите опълченци

" Щом сте тук, значи носите България в сърцето си. Да носиш България в мозъка и сърцето си не е отживялост и през днешния ден родината ни има потребност от своите опълченци по дух и идеалисти по душа, които да се отдадат на общонационалната идея за една самостоятелна и мощна България, сподели в словото си пред паметника на връх Шипка министър председателят Гълъб Донев.

Според него от това място се виждат най-добре идните български дни, в които бъдещето на страната зависи общите старания да се дефинира посоката за развиване на България. " Да начертаем пътя - обективен и почтен, по който да поемем дружно, с цел да реализираме общонационалната ни цел. Нима някой, ще отхвърли, че имаме една общонационална цел и това е България, в която да останат децата ни ", сподели още министър председателят.

По думите му българската независимост има собствен връх и той се споделя Шипка. " Връх Шипка е свято място, който не търпи нечисти думи и недостойни действия ", уточни Гълъб Донев. Той означи, че България помни и в никакъв случай няма да не помни войните, които са отдали живота си за свободата на страната.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР