Щом стане дума за външен вид, за жените обикновено се

...
Щом стане дума за външен вид, за жените обикновено се
Коментари Харесай

Правила ли си е козметични корекции Кристина Агилера

Щом стане дума за външен тип, за дамите нормално се приказва изключително сериозно. Разбира се, в света на известните, по какъв начин човек наподобява, е още по-болезнена тематика.
 Кристина Агилера, TIME Studios, Roc Nation, Тинг Пу и новината за документалния филм за певицата
Кристина Агилера - по-истинска от всеки път

С какво ни изненада певицата

Като една от най-популярните изпълнителки Кристина Агилера се е сблъсквала с всевъзможни мнения за външния си тип. Тя обаче твърдо има вяра, че човек е хубав, без значение от това какво споделят другите.

В последното си изявление за Allure певицата приказва за наложените идеали, че дамите би трябвало да наподобяват по избран метод и че надали не е срамно да си проличава, че остаряват.

42-годишната Кристина Агилера не крие, че си " оказва помощ " с козметични намеси и по-специално инжекции, само че не разкрива тъкмо какви процедури си е правила. Според нея обаче в това няма нищо неприятно.

Изпълнителката споделя още, че постоянно е приемала метода, по който наподобява. По думите ѝ всеки човек би трябвало да харесва външния си тип и въобще никой в никакъв случай не трябва да съди различен поради това.

Понеже Кристина Агилера въпреки всичко е певица и когато е на сцената, е прочувствена, внимава много с процедурите по лицето си. Все отново, точно то показва нейната емоционалност и държи да наподобява естествено и изразително.
 Кристина Агилера, Aguilera и за какво изпълнителката е отказала да смени семейството си
Проблемите с името на Кристина Агилера

Харесва ли семейството си изпълнителката

Освен с разкрасителни процедури, певицата се грижи за себе си и кожата си като внимава да не се излага доста на слънце. Освен това в грижата за кожата ѝ не са включени цели 50 стъпки. За сметка на това пък много цени моментите, в които си прави вана с мехурчета и соли - тогава се усеща секси и ужасно в тялото си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР