Щом се заговори за любов ни връхлита палитра от емоции.

...
Щом се заговори за любов ни връхлита палитра от емоции.
Коментари Харесай

Ритуал със свещ за привличане на любов

Щом се заприказва за обич ни връхлита палитра от страсти. Влюбим ли се, светът внезапно става друг, белким някой не го е усещал?

Хората от епохи са употребявали дребни бели вълшебства и ритуали с цел да обезпечат на сърцето си обекта на своите стремежи. Тези вълшебства постоянно са били ориентирани към вътрешната мощ на индивида, умеенето да се свържеш с вътрешното си Аз, това, което пази най-съкровените ти секрети, фантазии и даже страхове.

Обратно на всеобщото мнение любовното проклинание не цели да манипулира, а да притегля. Когато го забъркваме с откровени планове, чист разум и положителни намерения, в действителност разрешаваме на сърцето си да изрази същинските си стремежи и да притегли нова обич и благополучие в живота ни.

Как работи ритуалът със свещ за привличане на обич

 Ритуал със свещ за привличане на обич

Всеки може да направи проклинание за дребна бяла магия, тъй като са безвредни и целят да носят положително. За съпоставяне, черната магия като вудуто постоянно носи последици за индивида, който я практикува. Много хора се опасяват от магията, само че не всяка магия е неприятна и би трябвало да вършим разлика.

Преди да стигнем до ритуалите за обич, които ще ви споделим, е належащо да разберем по какъв начин работят те. Магията не е ориентирана да насили някого да се влюби в нас. Любовта е независимост, свободата да избереш да бъдеш с даден човек. Нашата тенденция е към това да подсилим възприятията у някого, само че не и да го нссилим да се влюби.

С тези обяснения, дано да преминем към ритуалите със свещ за привличане на любов

Ритуал за обич с алена и розова свещ

Необходими са:

1 алена свещ

1 розова свещ

етерично масло - канела

кибрит

съчка за зъби

лист хартия /по опция пергаментна/

молив

Първо, приготвяме свещите, като ги натриваме с канеленото олио. С съчка за зъби издълбаваме името си в алената свещ, а по-късно и името на индивида, който харесваме. Запалваме я с кибрит. Използваме нейният пламък да запалителен розовата свещ.

Сега просто гледаме свещите по какъв начин горят и се фокусираме. Мислим за сегашната обстановка и за обекта на нашата обич, какъв брой мощно желаем да е споделена, да ни отвърне с обич.

С молива рисуваме две сърца върху хартията. Едното пресъздава нас, за това пишем своето име върху него. Другота е за нашата обич и пишем нейното име.

Вземаме алената свещ и започваме да капем парафин по сърцата, като мислим още веднъж за обич. Щом и двете сърца се покрият, духваме алената свещ. Вземаме розовата свещ и вършим същото.

Повтаряме ритуала за привличане на обич седем дни, като използваме същата хартия, само че рисуваме нови сърца всеки ден.

На последния ден оставяме свещите да изгорят до край и да угаснат сами.

Хартията скриваме на скрито място, където никой не може да я види.

Лесен обред за обич с една свещ

 Ритуал със свещ за привличане на обич

Необходими са:

алена или розова свещ

кибрит

маслиново масло

игла

Поставяме свещта на масата и хубаво я натриваме с маслиновото масло. Докато вършим това се фокусираме върху желанието на сърцето ни и си пресъздаваме вида обич, който желаеме да получим.

С помощта на игла издираме върху свещта името на индивида или пък просто " обич " и мислим за обич.

Запалвяме я с кибрит и я оставяме да изгори изцяло. Щом изгори ритуалът е приключен.

Всеки от нас носи сила в себе си, светът е цялостен с сила. Когато вършим проклинание, стига помислите ни да са чисти и доброжелателни тези сили се събират и оказва помощ на откровените ни планове да се усилят.

Вижте още:

- Билки за привличане на любовта;

- Кои са кристалите са за привличане на обич.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР