Щом човек влезе за първи път в малкия бутиков магазин

...
Щом човек влезе за първи път в малкия бутиков магазин
Коментари Харесай

Когато една фантазия се превърне в скъпоценна реалност

Щом човек влезе за първи път в дребния бутиков магазин на ювелирния занаятчия Денис Виденов, ще бъде безусловно обаян от блясъка на десетки дребни бижута, огромна част от които са родени във въображението точно на неговия притежател. Това е раят за всеки, който желае да получи нещо неповторимо, нещо свое. Нещо, което няма да го види на нито един различен човек.

Тук фантазиите на Денис одобряват формата на годежни пръстени, огърлици и обеци.

Във времена, в които бижутерството се смята за от дълго време забравена специалност, той не престава да мечтае и преди към 5 години оставя зад тила си индустриалния дизайн и ИТ сферата, и потегля по пътя на старите майстори. Превръща се в дизайнер на бижута. Тегли заем и съгражда нещо свое - един напоен с сексапил магазин за бижута на столичния бул. „ Витоша “, който предлага нещо, с което малко на брой могат да се похвалят.

Какво имам поради ли? Сега ще разберете…

Марковите бижута са хубаво нещо, само че като годежния пръстен на ръка ви най-вероятно има най-малко още хиляда други. Тук на помощ идва Денис, който ще ви даде неповторимата опция да вземете ефективно присъединяване в целия развой на направа. Той ще ви изслуша деликатно и ще ви предложи тъкмо това, от което се нуждаете.

А в случай че го няма готово, ще „ улови страстите ви “ и ще ги претвори в злато

Първо, ще ви показа модела на годежния пръстен (или изобщо на бижуто, което искате) като схема – на положителната остаряла хартия. След това ще го трансформира в тримерен модел в съответния програмен продукт, а най-после ще го принтира и докара до финалната му форма. И през цялото това време вие ще бъдете част от процеса. „ Умея да преценям хората, знам кое ще им стои добре – споделя Денис и разяснява, че най-често го търсят млади двойки, които желаят да се снабдят с неповторими сватбени халки. – Понякога харесват още първата схема, различен път са нужни нови и нови разновидности. Но това няма значение – изпращам им толкоз дизайни, колкото е нужно. “

А в края на деня „ нищо не може да се съпостави с чувството да зърнеш блясъка в очите на дамата, която вижда основаното особено за нея украшение за първи път “, безапелационен е Денис.

60 % от бижутата в магазина му са по негов дизайн, до момента в който останалите 40 – импорт. През тази година процентът на пръстените, обиците и колиетата, направени от него, даже ще се усили и ще нарасне до цели 80. А най-интересното в тази ситуация е, че зад всяко едно украшение стои съответна концепция.

„ Винаги сполучливите бижута, които върша, имат история.

Преди време да вземем за пример създадох пръстен на Иво Аръков с две лица. Едното беше изчистено, до момента в който другото – по-бъбриво и въодушевена от храма „ Света Петра “, само че по-стилизиран вид. В средата пък сложих един шестоъгълник – най-перфектната форма в природата. Има я в самия елмаз. Отгоре пък инсталирах и сапфир. “

С други думи, тук ще получите един неповторим дизайн на налична цена. „ А когато се случи нещо с бижуто, аз го коригирам за моя сметка. Има същинска гаранция. Защо? Защото знам какво тъкмо е правено по него, по какъв начин е направено, къде сме запоявали, къде сме инсталирали – споделя Денис, който към този момент има клиенти от Германия, Швейцария, Англия и даже от Русия. - Ако желая, мога и отначало да го направя. Да, по този метод постоянно изгубвам пари, само че за сметка на това спечелвам доверието на клиента, а това е най-важното за мен “.

Автор: Владимир Тодоров

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР