Щом блокадите на АМ Тракия остават, въпреки подписаното и гласувано

...
Щом блокадите на АМ Тракия остават, въпреки подписаното и гласувано
Коментари Харесай

Бойко Борисов за блокадите на миньорите: Хората не знаят имената на министрите, защото не работят 



Щом блокадите на Автомагистрала „ Тракия ” остават, макар подписаното и гласувано съглашение с енергетиците, очевидно има някакво съмнение. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ В момента имаме една доста мощна работеща законодателна власт. Всичко, което се е случило с Украйна мина първо през Народното събрание. В енергетиката по същия метод, за правосъдната промяна също ”, разясни Бойко Борисов.

Според него обаче нищо не се случва в цели браншове и има неработещи министри.


" Не виждам министрите да са смели и да са моторите на тези процеси. Има ротация, като се направи оценката дружно с Политическа партия и Демократична България, тогава ще се види ", сподели той. Според Борисов - Народното събрание работело доста " мощно " по тематики като военната помощ за Украйна, правосъдна промяна (все още неприета в частта с конституционните промени) и енергетика.

Борисов се оплака от няколко министри, без да посочва имена, поради липса на предстоящи резултати в ресорите им. В групата индиректно попадна и Асен Василев, откакто някогашният министър председател сложи под подозрение " какво е финансовото положение на страната и събират ли се налозите ".

Критики бяха отправени и към стопанската система, нововъведенията и растежа, младежта и спорта. Борисов провокира публицистите да назоват кой е спортният министър на България, откакто заподозря, че " в случай че ви изпитам, няма да знаете имена на министри ".


От думите му стана ясно, че през март 2024 година всеки от досегашните министри в кабинета " Денков " ще би трябвало да пази постигнатото и започнатите планове в последните 9 месеца.

Въпреки рецензиите ГЕРБ няма да поддържа вота на съмнение, който " Възраждане ", Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия готвят.

" Ще подкрепим държавното управление в зала, само че не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Именно за това съм сериозен, с цел да се употребява времето и да работим още по-добре ", сподели той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР