Що за човек трябва да си, за да си изхвърляш

...
Що за човек трябва да си, за да си изхвърляш
Коментари Харесай

Метнаха чанта с кокали и кръв през прозорец, падна на сантиметри от кола СНИМКА

Що за човек би трябвало да си, с цел да си изхвърляш боклуците през прозореца?

Безгранична простотия в Стара Загора. Живущите в блок, намиращ се на улица " Любен Каравелов 3 ", използват прозорците си за кошче за боклуци. Това е и причината паркингът, намиращ се наоколо до блока, да бъде негоден от водачите. Хората, които паркират колите си на въпросния паркинг, постоянно ги заварват в поразителен тип - залети с всевъзможен тип манджи.

Десислава Патеркова написа в обществената мрежа Facebook, че преди дни е видяла чанта, която е била хвърлена през прозорец. Чантата се преземила на паркинга, а в нея имало кръв и кокали. Въпросната торбичка е паднала на сантиметри от автомобил.

Патеркова показа, че мъчно може да опише възмущението си от протичащото се. 

" Затова просто желая да ви помоля/напомня да си изхвърляте отпадъците в избраните за това места, по верния метод. Ако всеки един от нас не направи своята стъпка за по-добро общуване, няма по какъв начин да се случат нещата, няма и на кого да се сърдим и да упрекваме, че нещо не ни харесва ", написа Десислава.

Севда Асенова пък е една от пострадалите от изхвърлянето на отпадъци и манджи през прозорците.

" Ние също сме от пострадалите от постоянното изхвърляне на отпадъци и изтичане на мазни течности от този блок. Паркингът под него е негоден, тъй като другояче осъмваме с " украсени " коли ", разяснява Севда.

Танка Йорданова съобщи, че доста пъти са виждали кой хвърля през прозорците, правила е забележка, само че без триумф.

" Те те хвърлят торбичките и след това се крият като лалугери! Много пъти сме виждали кой хвърля, правили сме забележка, само че тя те гледа в очите и споделя не съм АЗ. Е, с такива хора не можеш да се оправиш! Жалко, че тънем в нечистотия поради 2-3 индивида. За мен просто такива хора би трябвало да живеят на село! ", добави Танка.

Антония Стоянова пък твърди, че се през прозорците хвърчат и лепкави вещества.

" Непрекъснато хвърлят някакви лепкави вещества по спрелите изпод под терасите коли. Като се разлистят дърветата е търпимо, не съумява всичко да стигне до долу ", написа Антония.



Снимка: Десислава Патеркова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР