Що се отнася до съвместимостта на връзките и видовете връзки,

...
Що се отнася до съвместимостта на връзките и видовете връзки,
Коментари Харесай

Тези 3 зодии никога не могат да бъдат само с един! Сменят партньорите си като носни кърпички

Що се отнася до съвместимостта на връзките и типовете връзки, които може да търсите, астрологията може да ви каже доста. Например, познаването на вашия безоблачен знак може да ви даде визия кои други зодии могат да бъдат ваш евентуален сантиментален сътрудник или ще са компания единствено за една нощ. Тази информация може също да ви помогне да разкриете вида човек, с който сте във връзка. Ако сте правилни на връзката си, може би тъй като сте Телец и цените тази непоклатимост. Но в случай че не ви пречи да имате и паралелни връзки, зодията ви може да изясни за какво.
Според астролозите има три зодии, които могат да се усещат задушени в дълготрайни моногамни връзки: Овен, Стрелец и Водолей. Може да е, тъй като тези признаци обичат да имат един главен сътрудник, само че поддържат и връзки отвън този сътрудник. Или може да желаят да имат няколко колегата едновременно и въобще да нямат избрана връзка.
Овен
Овните са изцяло способни да задържат дълготрайни връзки, в случай че това е, което желаят, само че постоянно буйната им природа ги води в доста разнообразни направления. С огнената си сила и въодушевление по живота, Овенът постоянно търси идващото най-хубаво нещо, което безусловно може да бъде връзка. В края на краищата те постоянно гледат напред - в никакъв случай не остават на мястото си или не гледат обратно.
Това може да значи, че Овенът може да желае да изследва физическата природа на връзката за известно време, само че в последна сметка ще я остави да се разпадне. Въпреки че са подготвени за момента, Овенът постоянно ще се охлади бързо и ще жадува за нещо ново и вълнуващо.
Стрелец
Има причина Стрелецът да е прочут като един от авантюристите на зодиака - те не стоят прекомерно дълго на едно място и постоянно отиват да търсят ново място или човек, с цел да изживеят повече от живота. Те не се забъркват с задължения, които ги карат да се усещат като в капан. Отворената връзка ще им даде опция да изследват други завоевания.
Един главен сътрудник в дома им, който избира да има повече от един сътрудник, ги кара да се усещат най-комфортно. По този метод те не се усещат завързани към един-единствен човек или място и имат свободата да се движат, както желаят.
Водолей
Водолеят е свободно мислещ и постоянно няма да съблюдава обичайните конвенции във всеки аспект от живота, секса и романтиката. Водолеите могат да се ангажират, само че те обичат първо да преодолеят обстановката. Обикновено те обичат да поддържат нещата леки и имат благоприятни условия, с цел да бъдат провокирани техните интелектуални мозъци.
За Водолея сексът с разнообразни сътрудници може да бъде отворен за мозъка опит. Те нормално се управляват от рационално мислене върху страстта, тъй че няма възможност да ревнуват, когато са в отворени връзки. В резултат Водолеят може да види достолепията на това състояние и може да избере това, с цел да подтиква интелектуалното си любознание.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР