Що се отнася до Пеевски - не е луд този,

...
Що се отнася до Пеевски - не е луд този,
Коментари Харесай

Нинова към ПП-ДБ: Допуснахте Пеевски да стане формалният премиер

Що се отнася до Пеевски - не е вманиачен този, който яде баницата, а който му я дава. ПП-ДБ и ГЕРБ позволиха той да стане формалният представител, формалният министър председател, той да взема решение проблемите и така нататък Да ви отговорят те за какво го позволиха това, в случай че двете политически обединения имат нужното болшинство. Те се предадоха. Това съобщи изрично водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус ".  Нинова се срещна с представители на 16 партии, с които си сътрудничили на локалните избори.

Припомняме, че в неделя Делян Пеевски насочи рецензия към премиера Николай Денков по отношение на почистването на затрупаните пътища със сняг като сподели: " Ако признава, че не могат да се оправят, в случай че не осъзнават какво би трябвало да създадат, с цел да ръководят страната, да ме изберат за министър председател. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се оправя ".

Корнелия Нинова бе безапелационна, че левицата е съпротива на това държавно управление. " Така че дали Пеевски ще бъде негов представител или Денков, за нас е все едно. Политиката му е сбъркана и знаете, че нашето искане за оставка и два вота на съмнение е изрично ", добави тя и акцентира, че не се оправят и не извършват личната си стратегия като визира присъединяването на България към Шенген, Еврозоната и правосъдната промяна. " По тяхната канара – двойка ", отсече тя.

Лидерът на левицата разгласи, че сред първо и второ четене ще има различен бюджет. От Българска социалистическа партия в бюджета за следващата година ще предложат обществения си пакет, само че нещо по-различно, което оферират този път, е да бъдат обложени облагите на банките с по-висок налог и да се постави таван на банковите такси.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР