Що се отнася до достойни офицери, служили в разузнаването, нека

...
Що се отнася до достойни офицери, служили в разузнаването, нека
Коментари Харесай

Гуцанов не иска да се прави класация на бившите служители на ДС

" Що се отнася до почтени офицери, служили в разузнаването, дано не вършим ранглиста какви са те и имат ли място в българската политика ". За това настоя депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в декларация от трибуната на Народното събрание във връзка появилите се клюки за назначенията на някогашни чиновници на Държавна сигурност в Министерство на външните работи.

По думите му се споделили много лъжи по тематиката. На кое място е била България по ранглиста на Организация на обединените нации , а не по ранглиста на българска медия или групировка, на 29-ото място по стандарт на живот. В момента по стандарт на живот сме след 60-то място, уточни Гуцанов.
 Костадин Костадинов: Каква е разликата сред ДАНС и Държавна сигурност?
Костадин Костадинов: Каква е разликата сред ДАНС и Държавна сигурност?

Той посочи, че новата политика в Народното събрание продължава

Според него забавното е по какъв начин през тези тежки и неприятни години сме имали обучение, в което е нямало необразовани, в което е имало развита стопанска система, каквато сега можем да мечтаем. Какво беше опазването на здравето тогава, какво е в този момент? Нека сме справедливи, когато вършим тези разбори, прикани Гуцанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР