„Що се касае до политически проект, смятам, че времето ще

...
„Що се касае до политически проект, смятам, че времето ще
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Политически проект ще правя, когато му дойде времето

„ Що се касае до политически план, считам, че времето ще покаже. За мен е по-важно да имаме настоящ разговор с хората по значимите тематики, тъй като сега считаме, че обществото не е задоволително осведомено “. Това съобщи в Русе Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отговор на въпрос дали ще прави собствен политически план.

Той взе участие дружно с специалисти от Евро-атлантическия център за сигурност в Кръгла маса в крайдунавския град.

Цветан Цветанов: Много хора желаят нов политически план

„ Ние приказваме с хората за действителните неща, които би трябвало да се случат. Това, което бих подхванал като дейности, ще го направя обществено, когато пристигна нужния миг да го направя. Това за 19 април са тълкувания и спекулации, отхвърлих изрично за сходна дата и сходно събитие. Единственото, което мога да кажа, че фактически в срещите, които върша всекидневно, даже и през днешния ден има хора, които споделят, че би трябвало да се направи политически план тъй като център-дясно гласоподавателят не е показан политически. Нека да оставим това на времето, когато вероятно се случи. Това е единствено догадка, сами разбирате че 50% от хората не показани от българските партии, споделям ви единствено какво мислят хората “, изясни още бъдещите си дейности Цветанов, написа briag.bg.

„ Искам да заявя изрично - всички, които идват на сходна среща като днешната, които се провеждат от Евро-атлантическия център за сигурност, ние сме отправили предложения към тези, които демонстрират интерес и през всичките тези години с тях дружно сме коментирали и отстоявали евроатлантическите полезности “, изясни Цветанов за какво на срещата ще участват избрани лица, а не е отворена за всички жители на Русе.

Цветанов категорично акцентира, че когато е на територията на Русе постоянно изпитвал наслаждение и удовлетворение от свършеното както от екипа на Пламен Стоилов, по този начин също и на всички общински съветници, на всички кметове обитаеми места, които са в област Русе. Цветанов отново загатна, че е имало „ доброжелатели “, които са сочели, че един или различен кмет в страната са негови хора.

„ Обаче тези, които бяха доброжелатели в кавички, които обясняваха, че този кмет и този общински или регионален началник са хора на Цветанов и по този метод се сътвори сходно усещане, което беше ловко тиражирано през всичките тези месеци, когато към този момент аз взех своето политическо решение. Това не значи са били на хората на Цветанов. Те са били достойните хора, които са съумели в разговор с изпълнителната власт, народните представители и аз като човек, който съм отговарял за организационната работа, да реализираме положителни резултати и добър триумф. И в случай че се върнем единствено няколко месеца по-назад, когато се вземаше политическото решение дали претендент за кмет на Русе да бъде Пламен Стоилов и някой различен, аз мога да кажа, че фактически останах с усещане от думите на доста хора, че има корпоративни ползи, които стоят зад изместването на Пламен Стоилов “, разяснява Цветанов оттеглената кандидатура на досегашния кмет на Русе и последвалата загуба на ГЕРБ в града.

Цветан Цветанов ще показа активността на ЕАЦС в Русе

„ За мен той е заслужен човек, един добър кмет, който съумя през всичките тези години да направи доста положителни политики и да осъществя доста европейски планове и по трансграничното съдействие. Това с помощта на неговия екип заместник-кметове и хора, които са имали качествата и капацитета да го създадат. А това, което се случи в Русе и с номинацията на общинския началник, вие сами можете да извършите разбор и да си дадете отговор дали съм прав и дали това, което хората са ми споделили за корпоративни ползи, са били откровени, когато са ми го споделили. Но самият факт, че когато беше разгласен този претендент, след една седмица беше споделил, че за него не съставлява интерес да бъде общинският кмет. Само да кажем, че просто не си бяха създали труда да създадат инспекция дали в действителност дава отговор на изискванията за уседналост “, разяснява Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той отхвърли преди събитието на ЕАДЦ в Русе да е приказвал с Пламен Стоилов дали ще участва. Бившият втори в ГЕРБ уточни още, че на локално равнище за организацията му оказва помощ Стефко Бурджиев дружно с Иван Григоров и не счита, че има нещо, което може да основава неправилно усещане в посока основаване на политически план. „ Между другото се чух със настоящия кмет на Русе, с цел да можем да употребяваме залата изпратихме съответното писма, влязохме в преписка, за което откровено му благодаря, Евро-атлантическия център заплаща наема на залата, несъмнено “, акцентира Цветанов.

Той не пропусна да засегне и тематиката с понижаване цената на съветския газ за България с 40%, както бе оповестена от премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, с който единствено допреди година бяха извънредно близки.

ЕАЦС: Благодарим за интереса към конференцията “Инициативата "Три морета "

„ Всички чухме, че на Трети март цената на газа пада с 40%. Преди година стартира процедура от Европейската комисия и щеше да бъде наложена доста тежка глоба против Газпром за монополното му въздействие, а не е жест от Русия. Да благодарим на Европейската комисия за това, което направи за България, тъй като с изключение на нас Естония, Латвия, Полша са в същото състояние. Цената за газта се понижава, несъмнено за България най-осезаемо в процентно отношение. Но никой не си задаваше въпроса за какво през всичките тези години плащахме толкоз скъпа газ на нашите „ огромни “ другари от Русия, както се показват през всичките тези години и както се представяше от всички, които имат подготвеност да приказват по тези въпроси ", заключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР