Що е то фалшива новина? Отговорът на този въпрос е

...
Що е то фалшива новина? Отговорът на този въпрос е
Коментари Харесай

Пиарът и фалшивите новини - промяната не е свършила

Що е то подправена вест? Отговорът на този въпрос е доста комплициран, само че и доста елементарен. Най-просто казано - вест, която заблуждава за обстоятелствата по даден въпрос, проблем, обстановка.

Фалшивите вести се трансфораха в голям проблем, тъй като основават подправена действителност. Тя въздейства на хората при вземането на решения в същинския свят и надлежно действителността, в която живеем, се трансформира в нещо подправено. Точно това е основанието, което де факто пиарът на " Продължаваме промяната " (ПП) Александър Бойчев употребява, с цел да оправдае бурното си включване в ефира на утринния блок на Нова телевизия. В него той почна да коментира основи на публицистиката на водещите Виктор Николаев и Мира Добрева.

Тук още веднъж се връщаме на това що е то подправена вест. За да схванеш дали нещо е истина или не, би трябвало да задаваш въпроси. Ако не ги задаваш и в случай че не са точните, тогава към този момент става ужасно. А в тази ситуация с Виктор Николаев и Мира Добрева следва да бъдем точни - слуховете какво е правил ръководителят на Народното събрание Никола Минчев и по какъв начин стана по този начин, че той излезе с COVID-19 и повлиява на значими процеси като митинга против зеления документ от дълго време са налице! Затова и въпроси са наложителни, а оправдания по какъв начин всичко е ясно са глупави! В нашето съвремие, даже всичко да е кристално ясно, отново не е ясно на всички. Така че - въпроси и отговори, а не поуки и нравоучения!

Изявата на Бойчев припомня за колежката му Севделина Арнаудова. И тя по този начин по телефона в ефир ковеше " канчетата " на публицистите от утринните блокове. Все отново Севда си разреши такова държание едвам в третия мандат на Борисов, а Бойчев още първия месец. По-същественото е, че Бойчев прикова вниманието върху ръководството на обществения облик на Политическа партия. Оттук нататък грешките мъчно ще минат сред капките или с оправданието, че са неточности на растежа.

На този декор, главният пиар на Политическа партия Диана Дамянова на процедура поддържа Бойчев, вкарвайки в деяние оръжието на иронията. В общественото пространство тя е известна с две неща: записала е първата компания за ПР услуги в България – " Д енд Д " АД; обратно във времето е била ПР на Лукойл България. Нейна горделивост е акцията за народен представител на Вежди Рашидов в бастиона на Движение за права и свободи област Кърджали през 2009 година Дамянова е обвързана с Политическа партия и от позиция на солидно подаяние за акцията им за Народното събрание - ПОДРОБНОСТИ ТУК!

И в случай че Дамянова има съображение да приказва по този начин по тематиката, както и Бойчев - поради положителната почва за внушения, дано не не помни, че случилото се с коронавирус теста на Никола Минчев също не е брилянтна пиар работа. Защото да се оповестява толкоз стремително за позитивния тест след КСНС разреши под сурдинка да изплуват доста неща, да се появят доста подозрения - че позитивният тест, правилен или не, в действителност се употребява за " пиар избавление " по повод освен на зеления документ и " Възраждане ", а и поради Северна Македония. Чуха се съществени приказки, че Петков не е желал Румен Радев да излиза с толкоз твърда позиция за диалозите - дали е по този начин или не е, единствено участниците в КСНС знаят. Но е реалност, че министър председателят ни не слагал червени линии по тематиката и че в действителност даде период от 6 месеца за качествена смяна на нещата по македонския въпрос. Неговата външна съветничка Весела Чернева посети Скопие в отсъствието на нашия дипломат. Не е ясно дали е била в съгласуваност даже с Министерство на външните работи. Сега Радев сподели - не периоди, а резултати! Чрез КСНС президентът размаха пръст на Петков и ограничи неговите благоприятни условия за маневриране във връзка с Северна Македония.

" Продължаваме промяната " не трябва да наподобява на остарялото. Не бива даже малко да замязва. Защото в случай че се получи по този начин, то хората ще се разочароват доста бързо - нямат съображение за дълго самообладание. И в случай че се случи, тогава, в безвремието, статуквото се връща най-бързо. А то дебне!

Автор: Ивайло Ачев

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР