Щерките на Коко Динев от две от най-актуалните ни певици

...
Щерките на Коко Динев от две от най-актуалните ни певици
Коментари Харесай

Щерките на Емилия и Анелия като близначки

Щерките на Коко Динев от две от най-актуалните ни певици се оказаха повече от полусестри. Двете девойки си наподобяват ненадейно доста и много хора биха се заблудили, че майка им е една и съща. Мира на Емилия на процедура одра кожата на кака си Ивон като дребна. Както можете сами да се уверите, приликата сред тях е явна, а приносът на таткото – още по-очебиен. Явно гените на най-популярния татко у нас са много мощни и потомството му го потвърждава безспорно.



Емилия с Мира

Макар щерка му от Анелия да е към този момент огромна млада дама, детските ѝ фотоси дадоха храна на любопитните. Последният пост на Емилия в Инстаграм демонстрира нейната дребна хубавица, която удивително наподобява точно на Ивон на същите години. Така, въпреки и от разнообразни майки, двете девойки демонстрираха, че кръвта вода не става. Дали поддържат връзка между тях, не е напълно известно.



Анелия и Ивон

Предвид споровете сред изпълнителките в продължение на години надали най-малко другарство сред тях е допустимо. След като се раздели с Анелия, Коко Динев скочи в леглото на Емилия и си направи още двама наследници. И в случай че за момчето му не можем да търсим сходна аналогия, то Мира решително върви по стъпките на кака си Ивон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР