Щерката на президента Дарина Радева минава през поредна любовна мъка.

...
Щерката на президента Дарина Радева минава през поредна любовна мъка.
Коментари Харесай

Голяма мъка! Щерката на президента Румен Радев в тежка любовна драма

Щерката на президента Дарина Радева минава през поредна любовна тъга. Преди по-малко от месец студентката по актьорско майсторство се е разделила с приятеля си Йоан Георгиев, с който бяха двойка близо година и не криеха мощните си усеща един към различен.

Дъщерята на Румен Радев и първенецът по мотоциклетизъм са скъсали с гръм и тропот и не желаят да чуват един за различен, научи „ Ретро “. След абсурда посред им двамата младежи даже се заличили един различен от обществените си мрежи в символ на непоносимост. Не се знае дали повода за раздялата им е появяването на трети човек, или ревнивост от страна на Йоан към красивата Дарина, която не се тормози да предизвика с по-ексцентрични арт фотоси в интернет пространството, държи на приятелския си кръг и постоянно купонясва с сътрудниците си от НАТФИЗ.

Докато бяха дружно, кандидат-зетят на Радев поддържаше щерка му в актьорските ѝ упоритости и постоянно посещаваше представленията, в които тя играе. Дарина пък от своя страна му връщаше жеста, мотивирайки го в спортната му кариера. Вече някогашният ѝ Йоан е измежду младите очаквания на мотопистата и постоянно печели купи от ралита на национално и интернационално равнище, а през последния спортен сезон обичаната му персонално имаше шанса да го види на почетната шампионска стълбичка. Рали състезателят се познаваше със фамилията на Дарина и даже дружно бяха гостували на нейната баба по майчина линия, която живее в Пловдив и има вила в китно родопско село.

Докато бяха на крилете на любовта, дъщерята на Радев направи и извънредно благ жест към Йоан, посвещавайки му сантиментална ария, към която снима и видеоклип. Едва тогава стана ясно, че президентската наследничка има и музикален гений, явно завещан от нейния татко, който като дете е пеел в хора в родното си село Славяново, а в гимназията е свирил на китара.
Връзката с моротиста не е първата за актрисата Дарина Радева. Преди време тя имаше разказ със сина на някогашната правосъдна министърка Зинаида Златанова – Камен. Двамата бяха съученици в столичното 35 СЕУ „ Добри Войников “ и играеха дружно в актьорската натрупа към школото – „ Ле Страпонтен “. По-големият Камен приключи една година преди дъщерята на Радев, а малко по-късно изненадващо връзките им се пропукаха и пътищата им се разделиха.

Откакто още веднъж е сама, щерката на президента е изпаднала в по-минорно въодушевление и теши тъгата си, слушайки баладични песни. Тя показа и кадър от гримьорните на НАТФИЗ преди зрелище, на който пуши цигара и гледа замислено, евентуално още тъжейки за някогашния си обичан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР