Щерката на Глория Симона и новият победител от „Гласът на

...
Щерката на Глория Симона и новият победител от „Гласът на
Коментари Харесай

Щерката на Глория крие ново гадже

Щерката на Глория Симона и новият победител от „ Гласът на България “ Радко Петков се загаджиха

Двамата към момента не афишират публично връзката си, само че мъчно прикриват искрите между тях. Симона и Радко се срещнали в певческия формат „ Гласът на България “. След края на риалитито не престават да поддържат контакт и все по-често могат да бъдат видяни дружно.
Според осведомени първоначално сред тях имало единствено чисто другарство, което е прераснало в нещо по-сериозно. Изненадващо по време на шоуто Симона се раздели с дългогодишния си другар.

Наскоро влюбените посетиха Рилския манастир, като този път разкриват доста по-интимни връзки. Именно в светата обител Симона е на косъм от целувка с Радко, който щастливо театралничи за фотография.

Радко уклончиво дава отговор на въпрос на „ България през днешния ден “ дали има връзка със Симона. „ Амиии не знам “, споделя той пред вестника и уклончиво заобикаля детайлности по тематиката.

А Симона съобщи следното: „ Няма какво да прибавя към тематиката, както споделих в друго изявление, може би имам гадже, само че не желая да го разгадавам, защото е прочут “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР