Щерката на Гала тази седмица се изявява в кулинарното шоу

...
Щерката на Гала тази седмица се изявява в кулинарното шоу
Коментари Харесай

Шеф Манчев издаде защо Гала никога не е участвала в Черешката на тортата

 Щерката на Гала тази седмица се изявява в кулинарното шоу " Черешката на тортата ". Мари се показа повече от приемливо на своята вечеря, а в кухнята на помощ се притече самата тв водеща. 

Появиха се трудове, че Гала е съществено афектирана на началник Манчев, който до момента в никакъв случай не я е канил да взе участие в шоуто и да покаже своите кулинарни умения. Известният кулинарен критик проговори по тематиката и изясни за какво до момента не сме видели Гала да върти черпака в `Черешката на тортата ". 

Оказа се, че началник Иван Манчев ухажва Гала от цели 10 години. През цялото това време водещата все се дърпала и в никакъв случай не приела поканата на кулинаря да взе участие в шоуто. Спекулира се, че тя се тормозила от уменията си в кухнята, защото се храни най-вече на открито и доста рядко употребява личната си кухня, написа Шоу блиц. 

Гала очевидно е подготвена на всичко, с цел да помогне на щерка си Мари, която блесна в кулинарното шоу. Заради нея реши да се появи на екран и да помогне за славата на напористата си дъщеря, която със зъби и нокти драпа към известността. 

За добре свършената работа младата дама получи 49 точки. В обществените мрежи всички я похвалиха - както за уменията й в кухнята, по този начин и за възпитанието й. Разбира се, почитателите акцентираха и заслугата на Гала за положителните маниери на Мари. 

Сред гостите тази седмица е и бившата ководеща от " На кафе " и близка другарка на Гала - Джуджи. Тя се пада като свекърва на Мари, защото синът й Константин от години е по отношение на наследницата на Гала. 

" Това е първата огромна обич на Мари и двамата най-вероятно ще продължат дружно напред в живота ", сподели в ефир неотдавна Гала. Джуджи бе безапелационна, че всичко сред двамата е прелестно. Тя е подготвена младоците скоро да се венчаят, в случай че имат предпочитание. Разкри, че двете с Гала се майтапят, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, защото Джуджи е звезда и " не може да се занимава с такива работи ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР