Щерката на Гала - Мари, призна че е претърпяла инцидент.

...
Щерката на Гала - Мари, призна че е претърпяла инцидент.
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала проговори за отношенията с баща си

Щерката на Гала - Мари, призна че е претърпяла случай. Красавицата е имала доста тежък миг преди дни и реши да показа за него на почитателите си в обществените мрежи. 

Всъщност Мари реши за първи път да отговори на по-лични въпроси за себе си.

Преди да отвори дума за кошмарния случай преди дни, тя описа повече за биологичния си татко и връзките си с него, за това за какво все крие гаджето си от обектива и повече за себе си. 

" Преди дни тичах и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Ще заставам с обездвижен крайник един месец и след това несъмнено ще се наложи да отивам на рехабилитация ", признава тя, добавяйки че става въпрос за проблем с менискуса. 

Мари споделя, че е много непохватна и в последните четири месеца много се спъва. 

Тя разкрива, че има прелестни връзки с биологичния си татко и най-малко две недели в месеца той и новата му жена събират всичките си деца на обяд. " Разбираме се отлично. Просто приказвам повече за мама пред почитателите си в Инстаграм, тъй като повече питат за нея. Разбираме се отлично с баща, доста сме си близки ", сподели тя. 

Мари добави, че има чудесни връзки и с половинката на Гала - Стефан. " Първоначално той и мама са си мислели, че ще желая да ги разделя, тъй като съм огромен почитател на кино лентата " Капан за родители ", споделя тя. 

" Не приказвам доста за татко си и приятеля си, тъй като това, че аз съм избрала да придвижвам част от живота си пред камера, не значи, че и те желаят същото за себе си ", простичко изясни тя.

Момичето признава, че има нетърпимост към глутен и доста деликатно сортира храната си. " Сега съм си пуснала специфични ДНК проучвания и скоро чакам резултатите ", добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР