Щедрият ОвенОвенът не обича да се подчинява, затова и гледа

...
Щедрият ОвенОвенът не обича да се подчинява, затова и гледа
Коментари Харесай

Как да контролираме парите си според зодията?

Щедрият Овен

Овенът не обича да се подчинява, по тази причина и гледа да има допустимо по-малко шефове над себе си и в случай че може да се захване с частен бизнес. Той се бунтува, в случай че неналичието на пари му постанова да се лимитира. Тук се намесва и мощната упоритост постоянно да има задоволително пари, с цел да си откупи известна независимост и самостоятелност. В паричните каузи държанието на овена е демократично и обилно, граничещо с разсипничество. Той може да остави да вземем за пример бакшиш, който е надалеч над опциите му. Съвет: Опитайте се да сравнявате цените, когато пазарувате,дори и това да не дава отговор на нетърпеливата ви натура.

Пестеливият Телец

Телецът и неговите пари са неразделни. Не всички, родени под този знак са милионери, само че пък и няма мизерстващи. Въпрос на време е за телеца да натрупа пари. Ако ще строи империя от основи, то телецът ще бъде спестовен, до момента в който я построи. Телецът не е свидлив и постоянно ще помогне на другар в потребност. Малко по-сложни е с парите на заем. Може и да ви изиска квитанция. За Телеца сигурността е над всичко. Той няма потребност да му дават препоръки по какъв начин да се разпорежда с парите си, той си го умее най-добре.

Ловките Близнаци

Жалко е, че джебчийството, подправянето на чекове и разплащането с подправени банкноти се преследват от закона! Точно тук е стихията на ловките Близнаци. С това, несъмнено, не ви приканваме да промените специалността си с някое от горепосочените занимания. Хубаво е да се ориентирате се към занимание, което да ви носи пари по почтен метод, станете да вземем за пример търговски представител. Близнаците могат да накарат и ескимоса да си купи ледник. Във финансовата сфера обаче царува двоякост. Те могат, от една страна, да бъдат необикновено великодушни, и от друга, да демонстрират внезапно извънредно сребролюбие. По принцип Близнаците не са изключително склонни да натрупат пари. Съвет: За тях ще е потребно да имат спестовна сметка, като всеки месец превеждат по нея известна част от заплатата си.

Предпазливият Рак
Най-големият боязън за Рака е финансовото опустошение. Колкото и пари да е икономисал, той все се усеща в неустановеност. И от нерешителност желае да натрупа още. Когато един Рак каже, че е пред банкрут, това евентуално значи, че са му останали единствено още няколко хиляди. За черни дни той обезпечено е поставил нещо настрани. Никой не ръководи положението си по този начин добре, както спестовният рак. Ракът може да услужи на човек е затруднено състояние, само че единствено при положение, че не се е намерил никой различен, който да го стори преди него. И това не е нарцисизъм, а инстинкт за самозапазване. Съвет: Не се тормозете да поверите финансите на човек от зодия Рак.

Влюбеният в лукса Лъв

За хората от зодия Лъв единствено първокласно и първокласно. Лъвовете постоянно изпадат във финансово усложнение. Спестовността им е изцяло непозната. И въпреки всичко роденият под този знак постоянно ще откри метод да се върне към разточителния си жанр на живот, пък било то и на кредит… Лъвът е великодушен освен към себе си. Всички към него се възползват от неговата претрупаност, от честите дарове и почерпки. Важно предписание: Ако сте роден под знака на Лъва, само че не разполагате с неограничени средства, налагайте си от време на време самоограничения! Оставяйте кредитната си карта у дома. Съвет: Плащайте по постоянно в брой, с цел да видите по какъв начин бързо се топят парите.

Коректната Дева

Когато Девата си купува билет за градския превоз, тя съвсем стопроцентово подава на продавачката точната сума. И през разум не и минава да скапе някоя по-едра банкнота. Изключителна необичайност е Девата да пръска безсистемно парите си. Тя цени спокойния, съразмерен метод на живот, без изключително изхвърляне. Същото отношение има и към парите. Чувството, че са излезли от рамката, ще им сътвори позитивна конфигурация и ще усетят превъзходството по отношение на тези, които са ги считали за еснафи. Девите обичат да оказват помощ финансово на околните си, които са в потребност, само че самите те не разрешават някой да ги поддържа парично, тъй като намират, че най-лошо е да бъдеш длъжен някому. Затова единствено в краен случай взимат заем или купуват нещо на погашение. Съвет към родените под този знак е умерено да си разрешават и по нещо „ по по този начин ” – напълно непринудено, без да гледат цената.

Хармоничните Везни

Родените под знака на Везни държат на първо място на справедливостта и хармонията, по тази причина и ненавиждат разправии за пари. Предпочитат да живеят на правилото: „ За пари не се приказва – парите би трябвало да ги имаш ”. При това сумата не е от голяма важност – значимото е да разполагаш с задоволително пари, с цел да нямат неприятности нито с хазяите, нито при закърпването на фамилния бюджет преди заплата. Везните в никакъв случай не се охарчват до последната стотинка, колкото и да обичат хубавите неща от живота. И те, както и Лъвът, харесват лукса, само че си го разрешават единствено в случай че в действителност имат средствата. Така да вземем за пример брачният партньор на дамата Везни може да е спокоен, че тя няма да похарчи прибързано плануваните до края на месеца пари за семейството. А в случай че инцидентно го направи, тя сама ще откри метод – вероятно посредством спомагателна работа – да оправи ситуацията.

Амбициозният Скорпион

Скорпионът е извънредно твърдоглав, когато става дума за нещо, което съгласно него му се поставя по право – в това число и за пари. Той не демонстрира намерено упоритостта си, търпеливо изчаква (въпреки че от вътрешната страна му кипи) и се хвърля върху подобаващия случай в мига, в който му се предложи. Скорпионът съвсем постоянно получава това, което желае, включително и пари. И с тях той се разпорежда по свойствения си студен и строго плануван метод. Почти няма Скорпион, който да пилее пари с лека ръка. Родените под този знак няма за какво да се тормозят за финансите си. Ако в миналото са обезпокоени парично, те се самоограничават по този начин, че средствата отново им стигат. И то го вършат да наподобява по този начин, като че ли те самите не желаят сега да имат повече. Защото Скорпионът по никакъв начин не обича някой да наднича в картите му или в персоналните му каузи.

Лекомисленият Стрелец

Ако в рождения му темперамент не е налице някакво друго въздействие, съвсем всеки Стрелец носи в себе си нещо комарджийско. Ако аспектите му са неприятни, Стрелецът може да проиграе цяло положение. Привличат го и пазарните и борсовите спекулативни интервенции. Мнозина Стрелци съумяват да надмогнат комарджийския си ентусиазъм, само че даже и най-самоовладените залагат от време на време парите си, пък било то и единствено на лотария. Стрелецът е също толкоз лековерен и при заемането на пари – от време на време даже самичък и упорито Ви ги предлага и след това не помни да си ги изиска назад. Затова родените под този знак би трябвало да дават заеми единствено в извънредно наложителни случаи, да си означават уговорения период за връщане и да не се стесняват да го припомнят на длъжниците си.Съвет към стрелците е когато вървят в казиното да носят у себе си единствено лимитирана сума пари в брой.

Предвидливият Козирог

Честите и общо взето несправедливи упреци, че Козирозите се женели по сметка, най-вероятно се дължат на обстоятелството, че те извънредно доста държат на финансовата си осигуреност. Но мотивацията им за това е напълно положителна и произтича от изключително огромната им потребност от сигурност. Заради сигурността си, родените под знака на Козирога от време на време вършат най-невероятни неща. Още на напълно младини, да вземем за пример, те си подсигуряват старините. Отстрани такава настройка може би ви наподобява хладна и пресметлива, само че за Козирога тя е просто рационална. По същите рационални съображения той постоянно посещава вуйна си или вуйчо си, от които се чака завещание, и рядко се оставя да го въвлекат в покупко-продажби, в които не е изцяло застрахован финансово

Честният Водолей

Всички Водолей презират лъжата и измамата. Те заобикалят да дават или да взимат пари на заем. Предпочитат да подарят нещо на околните си. Ако обаче въпреки всичко сте взели заем от Водолей, той никога няма да не помни датата за връщането му. И в случай че не я спазите, това позитивно ще провокира изстудяване в връзките ви. Мъжът Водолей не ухажва своята дама с обилни дарове. Той ще и сервира по-скоро китка саморъчно набрани глухарчета, в сравнение с прескъпо аранжирана орхидея. И то не от сребролюбие, а тъй като намира за по-оригинални точно откъснатите на поляната жълтурчета. Родените под знака на Водолея не държат изключително на показността. Те не биха похарчили пари за първокласни артикули, в случай че не могат да си го разрешат, тъй като това опонира на вътрешната им честност.

Безгрижните Риби

Положително е бил роден под знака на Риби оня, който е споделил: „ Не желая да ставам милионер – желая единствено да пребивавам като милионер ”. Типичните Риби не познават алчността. Те са по-скоро рисково безгрижни, когато става въпрос за финансовото им бъдеще. Не умеят да се оправят с парите си, и то не тъй като са прахосници, а тъй като елементарно се оставят да бъдат употребявани от другите. Ако желаете да измолите пари от някого, най-добре е да се обърнете към Риби. Те на драго сърце ще ви дадат и последния си петак. По тази причина роденият под знака Риби би трябвало да даде ръководството на финансовите си каузи на някого, който умее това по-добре. От Рибите доста рядко излизат положителни предприемачи. Важно е те постоянно да имат до себе си сътрудник, който схваща от счетоводство. Иначе неуспехът им е съвсем сигурен.

Инфо: www.horoskopa.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР