Ще запазим мира като сме обединени, като сме сигурни, че

...
Ще запазим мира като сме обединени, като сме сигурни, че
Коментари Харесай

Кирил Петков в Перник: Ще запазим мира като сме обединени

" Ще запазим мира като сме обединени, като сме сигурни, че общият ни Европейски съюз има единна позиция против обявената  готовност ", това сподели в Перник съпредседателят на " ", съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му рискът доста се усилва и е належащо да се употребяват безусловно всички принадлежности на дипломацията, " с цел да накараме режима на Путин да размишления ".

Петков дефинира като " стратегическа нелепост " и извънредно рискова риториката от рода на " Трябва да излезем от НАТО ", която в този миг е срещу ползите на България. Той изрази вяра в акцията да не се употребява страхът от войната в името на самостоятелни дивиденти, които нямат логичност.

посети през днешния ден Перник и дружно с лидера на листата в 14-и МИР Бойко Рашков беседва с жители.  " Искаме да кажем на хората, че в случай че успеем с господин Рашков,  ще има същинска институция, която ще бори корупцията. Парите от битката с корупцията ще отиват назад при хората под формата на приходи и пенсии ", увери.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР