Ще заиграе ли Кристиано Роналдо в Германия? Борусия (Дортмунд) е

...
Ще заиграе ли Кристиано Роналдо в Германия? Борусия (Дортмунд) е
Коментари Харесай

Неочаквано: Немски гранд е последна опция за Кристиано Роналдо

Ще заиграе ли Кристиано Роналдо в Германия? Борусия (Дортмунд) е последният късмет на звездата на Манчестър Юнайтед португалеца за трансфер през това лято. Според Бен Джейкъбс от CBSSports сътрудникът на нападателя Жорже Мендеш работи интензивно по тази опция. Самият Роналдо също гледа с положително око на сходен ход, тъй като ще може да играе в Шампионската лига и в същото време да се бори и за трофей в Германия, откакто има към този момент такива от Англия, Испания, Италия и Португалия.

В немския клуб сега разискват разновидността да насочат късно предложение за Роналдо, а Мендеш прави всичко допустимо да окуражи шефовете на „ жълто-черните “ да подхващат сходен ход. Възможно е както да се насочи оферта за закупуването на Роналдо, по този начин и да бъде изработен опит за привличането му чартърен.

Борусия търси нов нападател, откакто Ерлинг Холанд бе продаден на Манчестър Сити, а Себастиан Алер, който бе притеглен за негов заместител, бе опериран, откакто му бе открит израстък в тестисите. Той сигурно ще пропусне няколко месеца, в които ще би трябвало да се възвръща.

Според Бен Джейкъб това е последният късмет на Роналдо за трансфер през това лято, защото португалецът към момента няма желание да се завръща в Португалия с екипа на Спортинг, а опцията за прекосяване в Атлетико Мадрид към този момент дефинитивно е отпаднала.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР