Ще внесем предложение за задължително броене на хартиените отрязъци от

...
Ще внесем предложение за задължително броене на хартиените отрязъци от
Коментари Харесай

Костадинов: Най-големите злоупотреби са стават, когато се гласува с хартиени бюлетини

" Ще внесем предложение за наложително преброяване на хартиените изрезки от машинното гласоподаване и в случай че се види, че има несъответствия сред тях и протокола ма машината, да се взима поради броенето на хартиените изрезки ". Това сподели в предаването " Твоят ден” на NOVA NEWS водачът на " Възраждане” Костадин Костадинов.

По думите му: " Очевидно е, че в случай че машината може да сгреши, 7-8 индивида няма по какъв начин да сгрешат”. " Възраждане ще създадат предлагането си, когато го планува парламенгтарната процедура, което моеж да е през днешния ден и в идващите дни.

Според Костадинов най-големите злоупотреби са ставали, когато се гласоподава с хартиени бюлетини, само че и процедурата с машините не е убедтелна.

Днес " Възраждане " ще предложи да се гласоподава още веднъж и текст за анулация решението на Народно събрание, с което се подвигна ветото над преговорния развой на РСМ. Той напомни, че предходната седмица са внесли това предложение да е 1 точка в дневния ред тази седмица. " Председателят отхвърли да го допусне. На председателски съвет не е било разгледано”, уточни Костадинов.

Той призна, че не чака през днешния ден то да се гласоподава. И заключи: " Доказано е към този момент, че тази коалиция сред Демократична България, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Политическа партия няма да позволен сходна отбрана на националния интерес на България, защото те работят против националния интерес на България”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР