Ще вложим огромно усилие да направим правителство, с който българския

...
Ще вложим огромно усилие да направим правителство, с който българския
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Враца: Ще вложим огромно усилие да направим правителство, с който българският народ избере

Ще вложим голямо изпитание да създадем държавно управление, с който българския народ избере. Това сподели по време на разкриване на предизборната акция във Враца водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той акцентира, че ГЕРБ-СДС ще направи кабинет с тези, които са против чудовищната война в Украйна, които са за европейски полезности.

„ Нека бъдем виновни и да загърбим партиите след изборите. Призовавам политиците, в случай че мислят добре за народа, би трябвало да създадем държавно управление. Не е почтено към хората, в случай че за следващ път не се сформира постоянно държавно управление. Ако партиите не се вразумят, няма смисъл от съществуването им “, безапелационен бе Борисов.

Според него ГЕРБ- Съюз на демократичните сили има добре създадена стратегия.

„ Трябва да възстановим България след хаоса. Финансовият министър Велкова би трябвало да каже положението на страната и бюджета. Можем да кажем, че ще вдигнем с 30% пенсиите, само че в случай че ги няма парите? Ние сме почтени с хората “, сподели още ръководителят на ГЕРБ.

Той добави, че вредата нанесена на  страната е толкоз огромна, че водачите и партиите ги е боязън да ръководят. „ Затова в този момент се сплотиха Промяната и Демократична България, с цел да са горе -долу колкото нас и споделят, че ще се борят за локалните избори. Политическа партия и Демократична България ще ги бием сигурно. Да забележим дали с механичния общ брой ще им се получи “, сподели още Бойко Борисов.

„ Темата кой е първи не съществува. Защо не си останаха Политическа партия сами, с цел да видят разлика от 10% най-малко. Нали са положителни. Защо народът не го разбра? Асен Василев е цар в помпане на инфлацията. Народът обедня, потреблението падна. Инфлацията е скритият налог, който прибираш от популацията. Това носи подобен обаян кръг по-късно. Защо не са удовлетворени пенсионерите? Сумарно са вдигнали повече пенсиите. 50-те лв., които давахме ние, бяха 50 лева Сега и 200 да им дадат, ги похарчват на първия пазар, на който идат “, добави Борисов.

,,Враца е специфичен град, специфични хора. Малко недосегаем, само че уповавам се това скоро да се промени ”, разяснява заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев и лидер на листата на ГЕРБ за област Габрово. Той съобщи, че ГЕРБ има отговори на всички въпроси: по какъв начин, къде и за какво. Ако предходни години сме си говорили кое може да се построи първо, заводи, вложения, обучение, просвета, индустриални зони, в този момент водим различен разгвоор като от 90-те години.

,,Разговор по какъв начин да спрем инфлацията, по какъв начин да спрем мигрантския напън, по какъв начин да успокоим страната. Трябва да има държавно управление, само че би трябвало да разбираем на всички, че смисълът на политиката не е да си направиш един прекрасен пердах с другия. Смисълът е да намираш решения, не да създаваш проблеми ", уточни Дончев.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Хасково разяснява, че  по време на ръководството на " Продължаваме промяната " имаше резултати и те се виждат в магазините, двоен и троен резултат в цените, инфлацията, обедняването на българите. По думите му резултатите са в ущърб  на всеки български жител.,,Средна инфлация от 20%, депозитите в банките понижават, има взрив на бързите заеми. Това е явен сигнал, че в България обеднява. Знаем по какъв начин да решим този проблем, при ГЕРБ инфлация нямаше ", безапелационен бе Делян Добрев.

„ За 2 години не построиха нито един метър, не придвижиха нито един план напред. Шишков се разхожда по направени пътища от ГЕРБ, с цел да взима проби, само че не както му е дадена спецификацията. Показва компроментирана проба и изяснява по какъв начин липсва асфалт. Шишков желае да прави ненужни поправки за над 600 млн. и сега се правят нарушавания “, сподели Николай Нанков, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч. Той добави, че когато наближават избори, тематиката с автомагистралите става настояща за шарлатаните, които втора година ни ръководят.

Кметът на Враца Калин Каменов разгласи, че тази акция ще е частична акция и за локалните избори.

" Какво получихме за 2 година - инспекции, наказания, разпра, закани. Това не бе разпра към мен, а към всички. Това е оценка по какъв начин не би трябвало да се прави, какви хора да избираме и на какви да се доверяваме. Дали на неузрели детски хора, които слагат себе си преди всичко, или на експерти, които могат да създадат крачка обратно ", добави той.

Бойко Борисов и водачите на листи на ГЕРБ-СДС бяха посрещнати от над 800 души във Враца, където беше открита публично кампанията на партията!



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР