Ще влезе ли Дивна в затвора заради причинената от нея

...
Ще влезе ли Дивна в затвора заради причинената от нея
Коментари Харесай

Ще лежи ли Дивна в затвора? Семейството на Кристин ще я съди, но експертизата се бави

Ще влезе ли Дивна в пандиза поради породената от нея злополука, при която тежко пострада манекенката Кристин Илиева . Този въпрос вълнува освен феновете на младата поп изпълнителка от Русе, само че и цялата музикална колегия, научи HotArena .

Преди дни шоуменът Слави Трифонов прикани надарената певица да бъде вкарана в дранголника, в случай че експертизите от следствието на пътния случай потвърдят подозренията на катаджиите, че Дивна е карала със скорост от над 110 км/ч и е пробвала да изпревари на неразрешен сектор различен автомобил , само че при маневрата е изгубила надзор над колата си. Според седмичника „ Таблоид “, певицата е била тествана за алкохол, само че не и за опиати .

Проверка на „ Уикенд “ откри, че експертизата за жестоката злополука на пътя Русе – София край село Българене в плевенска област към момента не е направена от специалистите . Това поражда подозрения, че Дивна може да се измъкне, въпреки незабавно след пътния случай да е формирано досъдебно произвеждане.

В региона, където Дивна катастрофира и осакати спътничката си Кристин Илиева , която е с потрошени крака в травматологията на Военна болница , изпреварването е неразрешено, а оптималната позволена скорост за шофиране е 60 км/ч . Певицата обаче е пренебрегнала пътните табели, указващи неразрешеното изпреварване и скоростта на придвижване и е пробвала да задмине друга кола. 

Заради хлъзгавия път и внезапната маневра новата „ Тойота Корола “ на поп звездата от Русе е изхвърчала от пътя и е аварирала тежко. Наложило се пожарникари от Плевен да режат ламарините на смачканато возило, с цел да извадят агонизиращата манекенка Кристин Илиева. 

Според криминалистите, 20-годишната красавица не е била с защитен колан , но даже и тази защитна мярка не би могла да осуети жестоките контузии по крайниците й. 

При удара ламарините от предната част на колата са се врязали в краката й, като десния й крак беше съвсем отсечен. Костите и на двата крайници са натрошени като солети, обсъждаше се вид за отрязване на крайниците. Засега това не се постанова, надяваме се барокамерата, в която е подложен десният й крайник, да го избави от ампутация “, разясняват доктори от Военна болница. Според най-мрачните им прогнози, красивата Кристин може да остане прикована към инвалидна количка дълго време , а в случай че се случи здравно знамение и тя тръгне на личен ход, ще са й нужни най-малко 2-3 години спомагателни патерици.

Същевременно „ Уикенд “ научи, че от фамилията на потърпевшата манекенка обмислят да съдят Дивна , посъветвани от застрахователи. Красавицата има право да претендира за обезщетение, в случай че се откри, че певицата е отговорна за тежката злополука. При първичния разпит след жестокия инцидент  Дивна е сменила версиите си .

Първо обяснила, че била избутана от пътното платно от различен автомобил, по-късно – че аварирала, защото пробвала да избегне удар с бушуващ в отсрещното платно тежкотоварен камион. Накрая споделила, че колата й влезнала в дупка и това провокирало случая. Макар пътят в региона на село Българене фактически да е в окаяно положение, първичния оглед на произшествието не е открил провали по ходовата част на колата. 

Ако фактически е влезнала в дупка, както твърди, гумата й трябваше да е спукана или най-малко да има вреди по джантата и ходовата част. Такива обаче не са открити при първичния оглед “, разясняват следователите. Те показват подозрения, че Дивна е карала с 80-90 км/ч, както е твърдяла. „ Скоростта с която се е движила е надхвърляла 100 км, въпреки всичко чакаме експертизата, която обаче се бави към този момент цяла седмица “, разясниха представители на прокуратурата в Плевен.

Същевременно близки до Дивна разкриват, че поп звездата от дунавския град е срината душевен след злополуката . Певицата се е затворила в дома си в родния Русе, отхвърля да се храни и да се вижда с който и да е било. Тя към момента не е посетила в болничното заведение приятелката си Кристин, която осакати с неразумното си и подсъдно шофиране.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР