Ще види ли Елизабет Втора своята правнучка Лилибет? Въпреки притесненията

...
Ще види ли Елизабет Втора своята правнучка Лилибет? Въпреки притесненията
Коментари Харесай

Кралицата може да празнува платинения си юбилей с внучката Лилибет

Ще види ли Елизабет Втора своята правнучка Лилибет? Въпреки терзанията на принц Хари и Меган Маркъл за тяхната сигурност в Обединеното кралство, мнозина считат, че те ще бъдат благосклонни и ще срещнат своето второ дете с известната му прабаба.

И в случай че това не стане за възпоменателната гала за принц Филип, то има възможност да се случи за платинения празник на брачната половинка му.

Миналото лято, когато синът на принц Чарлз се върна на Острова, бе преследван от папараци в Лондон. Сега, когато той възнамерява новото си пътешестване и взема решение по кое време ще бъде то, държи да е сигурен, че ще разчита на защита. И въпреки да ядоса с това кралицата, тя не се е отказала от концепцията да се срещне с него и да види Арчи и Лилибет.
свързани новини3786на 19.01.2022
Първият рожден ден на дъщерята на Меган и Хари се пада тъкмо през уикенда, в който всички ще отбележат платинения празник на кралицата през юни.

" Това, което допускам, е, че ще има някакъв прием, може би непретенциозен, на който евентуално биха могли да бъдат поканени ", изясни пред " Мари Клер " кралският специалист Нийл Саймън.

Той уточни още, че Елизабет Втора ще провежда особено събитие за рождения ден на момиченцето, което не познава английските си родственици.

Лилибет, която носи името на баба си (така я наричали като малка), не бе кръстена в Уиндзор, както по традиция трябваше да стане. Днес някои анализатори показват, че Меган Маркъл ще направи компромис и ще разреши на Хари да заминат за Англия, единствено и единствено, с цел да не се влошат връзките им с кралското семейство.

Откакто се отделиха през март 2020 година, синът на починалата принцеса Даяна и неговата брачна половинка живеят по-щастливо в Съединени американски щати, надалеч от папараците. И до момента в който той участва на погребението на дядо си, Меган пропусна, тъй като бе бременна, припомня " Тялото.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР