Ще ви помогнем от партийната субсидия, по малко на всички,

...
Ще ви помогнем от партийната субсидия, по малко на всички,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ ще помогне със 100 000 лева на пострадалите хора от торнадото в село Губеш

Ще ви помогнем от партийната дотация, по малко на всички, да сме съпричастни. Ако държавното управление не дадат нищо, ще събера Изпълнителната комисия на ГЕРБ на следващия ден и от партийната дотация 100 000 лв. ще дадем, да помогнем на всичките тези хора, които са потърпевши. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в Годечкото село Гублеш, откакто се срещна с вредите от торнадото, което преди 3 дни мина през селото. Пострадали са 17 къщи в 14 парцела, както и два пътни сектора са разрушени, само че до този миг страната не се е намесила в помощ на хората от селото и само кметът на Годеч Радослав Асенов от ГЕРБ е до тях. Борисов разпореди на народните представители от ГЕРБ Младен Маринов и Николай Нанков да се заемат с разпределянето на парите за потърпевшите хора в Губеш и изрази вяра държавното управление също да помогне.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1213409045797444/?notif_id=1626963763190366&notif_t=live_video&ref=notif
„ Защо Министерският съвет не помогне на хората в село Голеш с разпореждане, както правехме ние, а се занимават единствено с нелепости? От жълтите павета не виждат какво се случва тук, само че другояче са „ за хората “. Все отново няколко дни дано им дадем, да забележим дали ще реагират. Ние на идващия ден правехме незабавно комисия „ Бедствия и повреди “ и пращахме пари, с които да се оправят хората. Пътища, поправки, всичко… “, напомни Бойко Борисов. „ И все викат „ Идваме за народа “. Като идвате, елате тук при хората, да видите какво е. Макар че в този момент като ни видят, може и да дойдат. Пак ще е триумф. Може и да се засрамят, въпреки че те нямат позор. Те са безсрамни! “, акцентира ръководителят на ГЕРБ.

Възрастните хора от Губеш благодариха за спомагателните 50 лева към пенсиите, отпуснати от държавното управление на Бойко Борисов. Той бе безапелационен, че когато ГЕРБ се върне на власт, ще продължи с поддръжката към пенсионерите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР