ще ви помогне да подобрите евтино домашния си офис. Ето

...
ще ви помогне да подобрите евтино домашния си офис. Ето
Коментари Харесай

Пролетна разпродажба: Windows 10 Pro за 7,40€, Office 2019 за 26,86€

ще ви помогне да подобрите на ниска цена домашния си офис. Ето преглед на най-хубавите предложения.



Търсите нов компютър или желаете да надградите вашата Windows 7 машина? Вземете автентично издание на Windows 10 Professional единствено за 7,40 евро или други Windows 10 варианти, които се оферират с ваучър GG50 .

Вземете автентичен, годен в международен мащаб Microsoft Office 2019 Professional Plus с над 62% отстъпка от преобладаващите цени – единствено за €26,86 и комбинирайте желаните си версии на Windows 10 и Office, с цел да спестите още повече с ваучър GG62 .

Пролетта е безспорният първенец на сезоните, когато става въпрос за надграждане на компютъра, тъй че разгледайте тези предложения – всички те са за по-добро преживяване при работа и учене. Просто използвайте ваучър GG55 по време на заплащане, с цел да получите голямата си отстъпка.

е платформа за онлайн продажби, която незабавно се откроява със своите извънредно конкурентни цени за добре познатия програмен продукт на Microsoft, като Windows 10, Office 2016, Office 2019 и други През последните няколко години GoDeal24 се трансформира в една от най-известните платформи за софтуерни лицензи.

В GoDeal24.com можете да очаквате най-хубавата услуга. Малко след поръчката ще получите стоките си, елементарно и бързо по имейл. Ако имате проблеми или просто въпроси, екипът за обслужване на клиенти е разполагаем, с цел да ви помогне с думи и каузи. Можете да изпратите имейл на адрес по отношение на всевъзможен тип проблеми.

Така че, не пропускайте преференциалните предложения, направете по-ефективни работата и ученето тази пролет.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР