Ще ви бъде простено да приемете, че всички залози са

...
Ще ви бъде простено да приемете, че всички залози са
Коментари Харесай

Четири храни, които кралското семейство никога не би яло - включително такова, което може да ги разболее

Ще ви бъде простено да приемете, че всички залози са провалени, когато става въпрос за ястията, на които кралското семейство се радва.

Може би си мислите, че няма ограничавания за продуктите от висок клас, които употребяват - тъй като сигурно едно преимущество да си крал би трябвало да е, че малко хора в действителност могат да ти кажат какво да правиш. Въпреки това, съгласно някогашния кралски личен състав и самите крал Чарлз и кралица Камила, това не е напълно по този начин: има четири храни, които те безусловно в никакъв случай не ядат, и някои от аргументите, заради които може да ви изненадат.

Една от храните, които са неразрешени за кралските особи, се дължи на риска да ги разболее, до момента в който извършват кралските си отговорности, само че няколко от тях понякога нарушават правилото.

Рискът от хранително отравяне е прекомерно висок, с цел да могат членовете на кралското семейство постоянно да употребяват миди, до момента в който са на работа, без значение дали това е в чужбина на публична задгранична обиколка или на някой от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР